logo
Imprimir
14-11-2016 | 20:22hs
•INTERNACIONAL

La gironina Construccions Rubau construirà una clínica materno-infantil a Colòmbia

Construccions Rubau ha experimentat un fort creixement gràcies a la seva aposta internacional liderant projectes a Mèxic, Bolívia, Perú, Colòmbia, Polònia, Sèrbia, Bòsnia i Macedònia


L'empresa gironina Construccions Rubau segueix ampliant els seus projectes a l'exterior i construirà una clínica materno-infantil a Colòmbia, amb un pressupost de 14,1 milions d'euros. Es tracta de la Unitat Materno-Infantil (UMIT S.A.) del Tolima, ubicada a la ciutat d'Ibagué, un municipi colombià situat al centre-occident del país, a prop del Nevat del Tolima.

El nou complex hospitalari, propietat d'un grup de professionals vinculats al sector salut, unificarà en un sol edifici tota l'atenció i serveis materno-infantils –entre els quals s'inclouen urgències, la Unitat de Cures Intensives (UCI), cirurgies, obstetrícia, hospitalització i quimioteràpia infantil i per a la dona- el que resultarà en una major comoditat per als usuaris. L'obra, que serà executada per Rubau en la seva totalitat, s'iniciarà aquest mes de novembre i el termini d'execució és de 24 mesos.

La nova instal·lació comptarà amb un edifici de cinc pisos i dos soterranis. La construcció de la clínica, que fins ara atenia una mitjana de 3.500 usuaris anuals, permetrà augmentar la capacitat d'atenció al públic, disminuint les taxes de morbiditat, discapacitat i mortalitat infantil, de dones gestants i dones en general.

Rubau té una àmplia experiència en instal·lacions sanitàries, entre les quals destaca la construcció d'un institut de medicina preventiva, la Clínica CIMA, una clínica internacional de medicina avançada, situada a Barcelona i, més recentment, la construcció del Centre d'Atenció Primària (CAP) i residència per a persones amb disminució a la Via Augusta de Barcelona.

Construccions Rubau: Projecció internacional

Construccions Rubau, fundada el 1968 a Girona, va iniciar la seva activitat a Colòmbia l'any 2012 i actualment té en execució en aquest país un total de vint-i-vuit obres, entre les quals destaquen l'edifici The Icon, el més alt de la ciutat de Barranquilla; vint escoles a diferents departaments del país; el centre penitenciari de Bugavalle del Cauca; carreteres de Boyacá i Nariño; la prolongació de l'avinguda de ciutat de Cali; la construcció de 289 apartaments i urbanització a Dosquebradas; i la construcció de tres torres d'onze pisos a Bogotà per a un total de 170 apartaments.

Rubau centra la seva activitat bàsicament en les àrees de construcció, concessionària i immobiliària. El seu àmbit d'actuació és tant el territori nacional com internacional, essencialment, en els continents americà i europeu.

Construccions Rubau ha experimentat un fort creixement gràcies a la seva aposta internacional liderant projectes a Mèxic, Bolívia, Perú, Colòmbia, Polònia, Sèrbia, Bòsnia i Macedònia, àmbit en el qual destaquen adjudicacions recents com ara l'Assemblea Plurinacional de Bolívia, les Cocheras del metro de Mèxic, així com importants projectes tant ferroviaris com de carreteres als Balcans i a Polònia. Actualment, també s'estan licitant grans concessions a països com Mèxic, Colòmbia, Perú i Uruguai. Paral·lelament, avancen a bon ritme les obres de la segona concessió al continent americà, ubicades a Ciudad Obregon (Mèxic).




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/40869_lagironinacon-truccion-rubaucon-truiraunaclinicamaterno-infantilacolombia-2.htm