logo
Imprimir
16-11-2016 | 22:58hs
•SALUT

L'Ajuntament de Girona ofereix uns nous terrenys on construir el futur hospital Trueta

Estan situats al nord-oest de la ciutat, molt propers a la nova sortida de l'autopista


L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va presentar ahir al conseller de Salut Toni Comín la proposta de terrenys que el consistori fa al departament per ubicar el nou hospital universitari Josep Trueta. En el marc d'una reunió institucional, l'alcaldessa va plantejar que el futur hospital es mantingui en el sector nord de la ciutat, en un espai proper a la nova sortida de l'autopista. Es tracta d'uns terrenys que sumen poc més de 100.000 metres quadrats, i que compleixen amb els requisits que necessitarà a llarg termini el nou equipament sanitari, amb l'objectiu que mantenir i potenciar el caràcter de centre de referència de les comarques gironines.

Els terrenys inclouen també espai per al nou campus universitari vinculat al món de la salut, amb les facultats d'Infermeria i Medicina, i compleixen amb els criteris de mobilitat i de les necessitats sanitàries i d'atenció als pacients. Per tot plegat, l'alcaldessa, Marta Madrenas, ha assegurat que "són uns terrenys idonis, estem convençuts que són els millors possibles per al nou Trueta, que ha de ser l'hospital de referència de la demarcació".

L'Ajuntament de Girona i el Departament de Salut van acordar mantenir els contactes en el futur respecte el nou hospital Trueta.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/40857_lajuntamentdegironaofereixun-nou-terreny-oncon-truirelfuturho-pitaltrueta-2.htm