logo
Imprimir
08-11-2016 | 16:07hs
•TURISME

Platja d'Aro es promociona turísticament a la Fira WTM de Londres

Enguany ha estat present a fires i workshops a Bèlgica, Alemanya i al Regne Unit


La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro participa aquesta setmana, del 7 al 9 de novembre, a la 37a fira de turisme de Londres World Travel Market 2016. Ho fa en sistema córner, una acció de promoció conjunta de diversos municipis sota la marca Girona-Costa Brava a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. Amb la presència en aquesta mostra es clou el calendari anual de presència del municipi a fires internacionals, nacionals o de proximitat de caire turístic o generalistes amb contingut turístic.

Enguany doncs, el municipi també ha estat present a nivell europeu al Salon des Vacances de Brussel•les (febrer), Girocàmping Girona (març), ITB Berlín (març), Mercat del Ram Vic (març), Expovacaciones Bilbao (maig), Tour Natur Düsseldorf (setembre), a més va realitzar un workshop a les ciutats britàniques de Glasgow, Kettering, Chester i Leeds. La participació en aquestes mostres s'articula mitjançant diverses fórmules però sempre dins un àmbit més ampli del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de l'Agència Catalana de Turisme o bé de l'Oficina Espanyola de Turisme.

Altres fórmules de promoció del municipi s'estan desenvolupant en el món digital, mitjançant diversos llocs web municipals (l'any passat van superar les 363.000 visites), i a les xarxes socials, on té presència a facebook i twitter (amb uns 5.500 i 3.500 seguidors respectivament); i també té canal propi a youtube (amb una mitjana anual de 5.000 visualitzacions). Simultàniament distribueix cada setmana un newsletter digital municipal i l'aplicació per a dispositius mòbils i tauletes -en sistema iOS i Android- assoleix cada any més d'un miler de descàrregues. En totes aquestes fires hi destaca els guardons i segells de qualitat de què disposa el municipi com a conjunt com és el de Destinació de Turisme Familiar; o de les seves platges, serveis i equipaments: Bandera Blava, Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà, Q de Qualitat Turística, Itinerari Blau o Vies Braves.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/40804_platjadaroe-promocionaturi-ticamentalafirawtmdelondre--3.htm