logo
Imprimir
22-10-2016 | 18:22hs
•BESALú, VILA COMTAL

Concert a Besalú contra la pobresa infantil

El concert serà el proper 30 d'octubre (19h) a l'església de Sant Pere, interpretat per l'Orquestra Amics UNESCO Barcelona


Besalú rebrà el pròxim diumenge 30 d'octubre (19 h) a l'església de Sant Pere un concert de música solidària Música contra la pobresa infantil, impulsat per la Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA amb la col.laboració de l'Ajuntament de Besalú i l'empresa local S.Vilarrasa S.A.

Durant el concert a la Vila Comtal es podran escoltar 'l'Estiu' i 'l'Hivern' de Vivaldi interpretats per MªVictoria Fernández al violí, i la "Serenata per a cordes op 48" de Txaikovski. L'Orquestra UNESCO Barcelona serà dirigida per Gonçal Comellas.

Els beneficis recaptats per la venda d'entrades i les aportacions es destinaran als diferents programes de família i infància de Càritas.

A més de la venda d'entrades s'ha previst una Fila 0 per a persones i entitats que vulguin fer la seva aportació, encara que no puguin assistir als concerts. Tots els ingressos que es recaptin es destinaran als programes de Família i Infància de Càritas Diocesanes.

Nº de compte: 0182 1799 29 0200018386




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/40488_concertabe-alucontralapobre-ainfantil-5.htm