logo
Imprimir
11-10-2016 | 17:56hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú vol dinamitzar l'activitat comercial del seu centre històric

El dissabte 15 d'octubre es celebra la iniciativa, "Aixequem les persianes!", per ensenyar els locals buits a possibles llogaters


Amb la intenció de donar visibilitat als locals buits del centre històric de Besalú, aquest dissabte es portarà a terme la campanya "Aixequem les persianes!". Des de l'Ajuntament de Besalú es vol potenciar l'activitat econòmica del barri, i per fer-ho possible s'han sumat aquesta iniciativa a través de la qual s'ensenyen locals buits del centre històric a possibles llogaters. El projecte "Aixequem les persianes!" forma part del Pla de Barris, impulsat per la Generalitat de Catalunya, i reuneix a municipis com Besalú que volen desenvolupar plans de millora dels barris amb l'objectiu de donar nova vida als comerços tancats.

Les persones que estiguin interessades a llogar un local buit per muntar-hi el seu negoci i vulguin participar en la iniciativa "Aixequem les persianes!" poden inscriure's al correu: promoeco@besalu.cat, o poden posar-se en contacte amb l'Ajuntament de Besalú. Els inscrits, que quedaran a les 10.30 h davant del mateix ajuntament, tindran l'oportunitat de visitar els locals buits del centre històric del municipi, i informar-se sobre qualsevol qüestió. D'aquesta manera Besalú vol dinamitzar un centre històric, que té un gran potencial per esdevenir un referent social, cultural i motor d'activitat econòmica i comercial pel municipi. Per tant, tots els interessats en la campanya "Aixequem les persianes!" tenen una cita obligada el pròxim dissabte 15 d'octubre davant del consistori de Besalú.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/40256_be-aluvoldinamitzarlactivitatcomercialdel-eucentrehi-toric-2.htm