logo
Imprimir
28-09-2016 | 22:15hs
•TURISME

A la tardor, més Passejades de Cultura i més Senderisme al Gironès

La nova activitat d'aquest 2016 "Passejades de Cultura" té molt bona acceptació


L'arribada de la tardor no atura l'agenda d'activitats programades per l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès. Després que més de 800 persones participessin en les activitats del Programa Mou-te!, i Passejades Culturals, aquest octubre continuen les activitats guiades per redescobrir la comarca.

Les activitats de tardor començaran el pròxim 2 d'octubre amb la visita a Sant Julià de Ramis. En el cas de les "Passejades de Cultura" es portaran a terme a les 11 h els diumenges 2, 16 i 30 d'octubre a Sant Julià de Ramis, Madremanya, Cervià de Ter i el 6, 13, 20 i 27 de novembre a Cassà de la Selva, Llagostera, Sant Martí Vell i Sant Julià de Ramis respectivament.

Passejades de Cultura és un instrument per tal que els municipis puguin esdevenir un pol d'atracció turística a partir de la història cultural de cada poble. L'objectiu principal és que cada municipi es consolidi com a referent turístic a partir del seu patrimoni cultural.

Per altra banda, les vistes guiades de "Mou-te! Senderisme Guiat" es portaran a terme el 9 d'octubre a Canet d'Adri, el 23 d'octubre a Quart, el 6 de novembre a Sarrià de Ter, el 20 de novembre a Girona i el 6 de desembre a Sant Martí Vell.

Mou-te!, programa de senderisme guiat és el resultat de treball de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès i l'Associació de Guies de Natura del Gironès per tal de descobrir l'entorn dels municipis del Gironès amb sortides mensuals pels racons més bonics de la comarca.

Sota el lema "No és el mateix mirar que veure", ambdues activitats estan acompanyades d'un guia de natura que proposa al visitant descobrir, enflairar i emocionar-lo amb el patrimoni natural i cultural del Gironès, tot coneixent els orígens, les tradicions i la particularitat del municipi que es visita.

Per tal de garantir la realització de les diferents activitats és imprescindible que el visitant realitzi una reserva prèvia a la sortida a la pàgina web www.turismegirones.cat. Les sortides no es realitzaran si no hi ha un mínim de participants inscrits.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/40024_alatardorme-pa-ejade-deculturaime-enderi-mealgirone--2.htm