logo
Imprimir
18-09-2016 | 18:21hs
•MARESME

Una víctima mortal i 15 persones ferides en una explosió a Premià de Mar (Maresme)

Els Bombers han extingit l'incendi, que ha afectat dos dels habitatges i està revisant l'estructura de l'edifici conjuntament amb tècnics municipals


A les 8.24 hores d'aquest matí els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'una explosió a la Gran Via de Lluís Companys 194 de Premià de Mar. S'han activat 16 dotacions de Bombers per atendre el servei, que actualment estan a lloc.

L'explosió, les causes de l'explosió encara es desconeixen, ha afectat un habitatge del segon pis en un edifici de set plantes, amb tres pisos per planta, i també parcialment un segon habitatge del mateix bloc de pisos. L'estructura del segon pis ha quedat també afectada.

Els Bombers de la Generalitat han extingit l'incendi, que ha afectat dos dels habitatges i està revisant l'estructura de l'edifici conjuntament amb tècnics municipals. Tot l'edifici ha estat desallotjat durant les tasques d'extinció.

Segons les dades provisionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha activat 8 ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat, hi ha una víctima mortal i 15 persones ferides, de les quals 2 són de caràcter greu, 1 menys greu i 12 d'elles lleus. Algunes de les persones ferides de caràcter lleu no han estat derivades a centres hospitalaris sinó que se'ls ha donat l'alta in situ.

També s'han desplaçat fins al lloc 11 patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local, entre d'altres.

Direcció General Protecció Civil ha posat en prealerta el Pla PROCICAT.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/39741_unavictimamortali15per-one-feride-enunaexplo-ioapremiademarmare-me-2.htm