logo
Imprimir
01-08-2016 | 20:38hs
•CULTURA

Comunicat de CiU, ERC-MES-AM i CUP-Crida per Girona

Creuen fermament que el foment de la participació és clau per a una millora de la salut democràtica del país i de les seves institucions i no la judicialització


A la vista dels greus fets ocorreguts arran de l'aprovació per part del Parlament de Catalunya de les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent,

Els grups municipals a l'Ajuntament de Girona de CiU, ERC-MES-AM i CUP-Crida per Girona creuen fermament que el foment de la participació és clau per a una millora de la salut democràtica del país i de les seves institucions i no la judicialització de la mateixa.

En aquest sentit, els grups municipals esmentats manifesten que:

1. Es posen al costat i donen suport al Parlament de Catalunya i a l'aprovació de les conclusions de la comissió d'Estudi del Procés Constituent.

2. Fomentaran la participació ciutadana en el procés constituent per a l'elaboració de la futura constitució catalana sota les directrius del mateix Parlament.

3. Condemnen la judicialització del debat polític i per tant donen suport a la presidenta del Parlament, Molt Honorable senyora Carme Forcadell, i a la resta de membres de la mesa del Parlament que hi van votar a favor.

4. S'adhereixen a la petició de l'AMI-ANC i Òmnium Cultural on s'insta el govern espanyol a pactar una data i una pregunta per concretar l'exercici del dret a decidir que tenen tots els ciutadans amb la celebració d'un referèndum sobre la independència.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/39032_comunicatdeciuerc-me-amicup-cridapergirona-1.htm