logo
Imprimir
10-05-2016 | 14:43hs
•BARCELONA

S'inaugura la nova seu de l'Espai de Distribució d'Aliments de Palamós

Aquest canvi d'ubicació respon a la prioritat de donar cabuda a les necessitats que en aquests darrers anys s'han generat al municipi amb un augment de les famílies ateses per aquest servei


Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan va inaugurar, el passat dissabte 7 de maig, la nova seu de l'Espai de Distribució d'Aliments de Palamós (EDA) "Albert Castejón i Alonso", que després de cinc anys al local del carrer d'Àngel Guimerà, el passat mes de febrer es va traslladar al número 20 del carrer de Mas Guàrdies.

Aquest canvi d'ubicació respon a la prioritat de donar cabuda a les necessitats que en aquests darrers anys s'han generat al municipi amb un augment de les famílies ateses per aquest servei i, per tant, a un major volum de distribució i d'emmagatzematge d'aliments.

La nova ubicació està situada en uns baixos que havien acollit un supermercat. El nou espai té una superfície global de 320 m2 útils (uns 50 m2 més dels que tenia l'antic local), compta amb una millor distribució, amb cabuda suficient per a l'emmagatzematge i fins i tot està equipat amb cambra frigorífica per a la conservació dels aliments.

L'acte d'inauguració del passat dissabte va comptar amb la presència dels membres de Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan, acompanyats de representants d'entitats locals, de l'alcalde de Palamós i de regidors de la corporació municipal.

L'Espai de Distribució d'Aliments de Palamós
L'Espai de Distribució d'Aliments de Palamós (EDA) "Albert Castejón i Alonso", inaugurat l'agost de 2010 al carrer d'Àngel Guimerà, va ser el segon d'aquests economats socials que es van posar en funcionament a les comarques gironines després del de la mateixa capital, Girona.

Aquest servei és gestionat per Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palamós, i actualment atén unes 350 famílies del municipi que necessiten atenció alimentària bàsica.

Aquests aliments es lliuren a les famílies de la vila que ho requereixin mitjançant criteris baremats prèviament pels tècnics de l'Àrea municipal d'Acció Social i Ciutadania.

L'objectiu dels Espais de Distribució d'Aliments és avançar i consolidar la feina que les institucions públiques i privades realitzen envers les persones que es troben en situació de pobresa i exclusió social, ampliant el nivell de cobertura de les necessitats bàsiques primàries i reforçant la dimensió promocional i educativa amb les famílies i el treball en xarxa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/37237_-inauguralanova-eudele-paidedi-tribuciodaliment-depalamo--2.htm