logo
Imprimir
27-07-2015 | 17:36hs
•MARESME

SOPA DE CABRA reuneix més de 5.000 persones a Mataró.

Sopa de Cabra tancaran la seva exitosa gira el proper divendres 7 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils.


Sopa de Cabra va continuar divendres passat amb la seva gira de 2015, de tres concerts, al Parc Central de Mataró davant més de cinc mil persones. El públic va tornar a rebre amb alegria aquest esperat retorn, que a Sopa de Cabra els serveix per començar a mostrar algunes de les cançons que estan gravant pel seu nou disc, que veurà la llum el proper novembre.

També cal destacar l’ambiciosa i reeixida posada en escena del nou espectacle. Sopa de Cabra ha interpretat les cançons davant d’una pantalla gegant de leds, de trenta metres quadrats, on s’hi han projectat visuals del propi concert i d’altres elaborats per a l‘ocasió. L’escenografia mostrada es pot equiparar a les de les grans produccions internacionals que aquest estiu passaran pel nostre país.

Sopa de Cabra tancaran la seva exitosa gira el proper divendres 7 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils.

Després d’aquesta gira, el grup es tornarà a tancar a l’estudi de gravació per continuar treballant amb les cançons del seu nou disc, que publicarà RGB Suports el proper mes de novembre.

Link:
https://gironanoticies.com/noticia/33033_-opadecabrareuneixme-de5000per-one-amataro-1.htm