logo
Imprimir
29-06-2015 | 15:23hs
•MARESME

L’Ajuntament de Calella subvenciona a empreses l’ocupació local.

Aquestes ajudes es donen a les empreses que, amb un centre de treball a Calella, contractin persones en situació d’atur empadronades a la ciutat.


Fins al 31 d’octubre d’enguany, amb la finalitat d’ajudar a fomentar l’ocupació local, l’Ajuntament de Calella concedeix subvencions fins a 1.000 € a les empreses que tinguin com a mínim un a centre de treball a Calella i que contractin laboralment persones en situació d’atur empadronades a la ciutat.

Aquestes subvencions la poden demanar empreses, en forma individual o societària, que tinguin, com a mínim, un centre de treball a la ciutat de Calella, amb una plantilla de menys de 50 treballadors i que hagin desenvolupat la seva activitat com a mínim 6 mesos abans de la data de la primera contractació subvencionable.

La contractació haurà de ser per a treballar en el centre de treball indicat, i se’n poden beneficiar empreses que contractin a persones aturades i empadronades a la ciutat de manera interrompuda almenys des del dia 1 de gener de 2015, i que es trobin en alguna de les següents situacions: joves amb edat compresa entre 16 i 30 anys, persones amb 45 anys o més, persones en situació d’atur de llarga durada o persones en risc d’exclusió social. Els contractes hauran de tenir una durada indefinida o igual o superior a 9 mesos.

Amb mesures com aquesta l’Ajuntament de Calella vol contribuir al foment de l’ocupació.

Més informació sobre les bases de la subvenció i sobre els requisits i la documentació necessària per a sol·licitar-la aquí.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/32805_lajuntamentdecalella-ubvencionaaempre-e-locupaciolocal-1.htm