logo
Imprimir
09-06-2015 | 19:02hs
•MARESME

Més freqüència de trens per aquest estiu entre Mataró i Calella.

Els dies laborables d’estiu la línia R1, entre Mataró i Calella, tindrà tres trens més en les dues direccions.


Com l’any passat s'ha previst la millora dels serveis de rodalies per atendre la demanda generada per l’activitat turística de forma que resti coberta la comunicació directa entre el Maresme, La Selva, el Gironès i l’Alt Empordà i es pugui afavorir el desenvolupament turístic i econòmic del territori.

D’una banda, s’ha previst del 15 de juny al 18 de setembre, l’increment de l’oferta de trens de rodalia de la línia R1, entre Mataró i Calella, amb la incorporació de tres nous trens per sentit, en dies laborables d’estiu.

D’altra banda, del 13 de juny al 13 de setembre, es millorarà els serveis de rodalia de Girona fins a Portbou, amb la incorporació de tres nous trens per sentit els caps de setmana i els festius.

L’increment de la freqüència de trens, des de mitjans de juny fins a mitjans de setembre, es va iniciar l’any passat per tal d’adaptar l’oferta a les necessitats de mobilitat diferents que es generen durant la temporada d’estiu. Una mesura que va tenir molt ben acollida pels usuaris, per la qual cosa enguany s’ha tornat a implementar.

Podeu consultar els horaris dels trens de rodalies a:

http://www.renfe.com/viajeros/cercanias/barcelona/index.html
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/32666_me-frequenciadetren-peraque-te-tiuentremataroicalella-1.htm