logo
Imprimir
10-04-2015 | 16:24hs
•CINEMA I MúSICA

Seguridad Social portarà el so dels 80 i 90 a l'Embarraca't de Figueres.

Els creadors d'èxits com "Chiquilla" o "Quiero tener tu presencia" hi actuaran el divendres 1 de maig.


La nit de l'1 de maig l'Embarraca't de Figueres reunirà un públic més intergeneracional que mai. Seguridad Social és el cap de cartell d'una nit que vindrà marcada per cançons que ja formen part de la memòria col·lectiva com “Chiquilla”, “Quiero tener tu presencia”, “Mi rumba tarumba” o “Comerranas”. Són èxits sense data de caducitat de la formació valenciana que comanda l'incombustible José Manuel Casañ.

Amb més de tres dècades d'història el grup segueix en forma oferint un repertori que transporta als 80 i 90 però que té vigència també entre els més joves. Per a celebrar els seus 30 anys el 2013 van publicar “Por siempre jamás”, un directe amb moltes col·laboracions per a reviure els seus millors moments.

La nit es complementarà amb el grup gironí Carmen 113 i una selecció musical dels 80 i 90 amb els dj's de la Radio Cassette Night.

L'Embarraca't 2015, que comença el 24 d'abril, inclourà altres actuacions destacades com Oques Grasses, El Puchero del Hortelano, La Gossa Sorda o The Original Wailers amb alguns músics que van acompanyar el rei del reggae Bob Marley.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/32082_-eguridad-ocialportarael-odel-80i90alembarracatdefiguere--2.htm