logo
Imprimir
06-03-2015 | 15:48hs
•MARESME

Calella commemora el Dia Internacional de les Dones.

El diumenge 8 de març es llegirà el manifest i tindrà lloc la 3a marxa per la Dona Treballadora.


Calella commemora, amb diversos actes i activitats, el Dia Internacional de les Dones, que se celebrarà el diumenge vinent, dia 8 de març. A partir de les 9.00 h. al passeig Manuel Puigvert, davant del monument de la Sardana, tindrà lloc l’obertura de l’acte a càrrec de l’alcaldessa, Montserrat Candini, que donarà pas a la lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional de les Dones, a càrrec de Manel Sahun Ballabriga, de Calella Marxa.

Seguidament, a les 9.15 h. l’alcaldessa donarà el tret de sortida a la 3a marxa per la Dona Treballadora. Les inscripcions es poden fer a la residència AVIDI o el mateix diumenge, de 8.00 a 9.00 h, al lloc de sortida de la marxa. El preu de la inscripció és de 6 €, i inclou participació en la marxa, esmorzar i obsequi i els beneficis obtinguts aniran destinats a activitats de capacitació laboral per a dones. La marxa tindrà la sortida i l’arribada al passeig Manuel Puigvert on a les 10.00h hi haurà esmorzar per tots els participants i música ambient.

Enguany amb motiu del Dia Internacional de les Dones, diverses Instituciones catalanes difonen una campanya unitària institucional amb el Lema: “Tu mous fitxa. Catalunya per l’equitat de gènere”. L’objectiu d’aquesta campanya és promoure la reflexió i la revisió individual de cada ciutadà i ciutadana al voltant del concepte equitat de gènere, ja sigui en l’àmbit professional, com en les relacions familiars i personals. La presa de consciència individual ha de permetre actuar i protagonitzar una societat on el valor de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones sigui una realitat efectiva.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/31745_calellacommemoraeldiainternacionaldele-done--2.htm