logo
Imprimir
05-03-2015 | 08:30hs
•MARESME

L’Ajuntament de Calella convoca el “Premi Ciutat de Calella 2015”.

El Premi Ciutat de Calella té com a objectiu reconèixer aquelles persones o entitats que hagin obtingut un ressò especial.


El Premi Ciutat de Calella té com a objectiu reconèixer aquelles persones o entitats que hagin obtingut un ressò especial, al llarg de la seva vida, o una repercussió notable durant l’any anterior al que es convoca. En àmbits com la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat es vol distingir a aquelles iniciatives que hagin afavorit el progrés de la societat, el civisme, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans o del medi ambient.

La novetat d’aquesta tercera edició és que, per primera vegada, hi haurà dos premis Ciutat de Calella, un per la categoria individual i l’altra per la categoria d’entitat o associació. Ara i fins el dia 20 de març s’obre la convocatòria per presentar les candidatures. Les candidatures presentades fora dels terminis assenyalats no seran admeses a excepció de les que s’hagin enviat per correu certificat amb data d’enviament dins del període establert. El sistema d’elecció dels premis Ciutat de Calella serà mitjançant votació ciutadana del 25 de març al 15 d’abril. La cerimònia i lliurament dels premis es farà el dia 18 d’abril en un acte solemne a la Fàbrica Llobet-Guri.

Més informació: http://www.premiciutatcalella.cat/




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/31718_lajuntamentdecalellaconvocaelpremiciutatdecalella2015-2.htm