logo
Imprimir
07-05-2014 | 18:33hs
•MOTOR

Albert Arenas i Stefano Manzi han destacat als entrenaments disputats al circuit francès de Le Mans.

Aquesta jornada d’entrenaments ha servit sobretot per preparar la prova que els pilots de la formació que dirigeix Lluís Juárez.


Els pilots de l’equip TMR – Mahindra, Albert Arenas i Stefano Manzi han destacat als entrenaments disputats al circuit francès de Le Mans com a preparació de la segona cursa del FIM CEV Repsol de Moto3 que es disputarà en aquest circuit el dia 18 de Maig.

Albert Arenas ha marcat un millor registre de 1’45.20 i el jove italià Stefano Manzi ha rodat dues dècimes de segon més lent que el seu company d’equip. Tots dos s’han situat en els primers llocs d’aquests entrenaments a poques dècimes de segon dels més ràpids que no han baixat dels 1’44 alts.

Aquesta jornada d’entrenaments ha servit sobretot per preparar la prova que els pilots de la formació que dirigeix Lluís Juárez disputaran a Le Mans, però també perquè Arenas i Manzi acumulessin experiència sobre les Mahindra i les acabessin de posar a punt com a continuació de la feina feta a Jerez amb motiu de la disputa de la primera prova de la temporada.

Lluís Juárez es mostra satisfet per la feina que ha fet el seu equip: “Tot i disposar d’un sol dia d’entrenaments per preparar el cap de setmana de la cursa, la feina que hem fet ha estat molt profitosa i es veu reflectida en els temps que han aconseguit els dos pilots. El circuit de Le Mans és un traçat força exigent i tant l’Albert com l’Stefano s’han adaptat al seu recorregut amb rapidesa i han evolucionat constantment sempre entre els més ràpids.

A tot això cal afegir que l’equip tècnic ha tornat a fer un treball impecable en la posada a punt de la moto i podem assegurar que estem en bones condicions per afrontar la cursa del dia 18 amb objectius superiors als resultats que vàrem aconseguir a Jerez. Crec, sincerament, que tots dos pilots poden estar entre els cinc primers classificats perquè tenen el potencial necessari per fer-ho, les Mahindra ja van força be i l’adaptació al traçat de Le Mans ha estat ràpida i profitosa. Tot i això, hem de ser conscients que la categoria de Moto3 és la més igualada i competida del campionat i que si no ens esforcem sempre amb la mateixa intensitat, no podrem superar els nostres rivals i millorar constantment, perquè l’objectiu final d’aquest projecte no és cap altre que el de guanyar”.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/29136_albertarena-i-tefanomanzihande-tacatal-entrenament-di-putat-alcircuitfrance-deleman--1.htm