logo
Imprimir
22-04-2024 | 11:45hs
•POLíTICA

Salvador Vergés reivindica 'lideratge, bon govern i respecte' per a Catalunya en la presentació de la imatge de campanya

Durant l'acte de presentació, Vergés ha contrastat la proposta del seu partit amb la dels seus adversaris

El cap de llista de Junts+ Puigdemont per Catalunya a Girona, Salvador Vergés, ha presentat aquest dilluns la nova imatge de campanya per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per al 12 de maig. Amb un missatge enfocat a la necessitat de "recuperar l'ambició i el lideratge" en àmbits nacionals, econòmics, socials i culturals, Vergés ha posat en relleu la importància d'"aixecar Catalunya i recuperar el respecte que mereix el país".

Durant l'acte de presentació, Vergés ha contrastat la proposta del seu partit amb la dels seus adversaris, afirmant que els catalans hauran de triar "entre un govern liderat per Puigdemont o Illa, entre lideratge o seguidisme, entre autoestima o resignació". Segons ell, la situació actual de Catalunya és producte d'un "govern feble i sense rumb" que no ha sabut guanyar-se el respecte de l'Estat espanyol, ni abordar efectivament problemàtiques com la llengua, l'educació, l'excessiva burocràcia o la sequera.

El líder de Junts+ ha subratllat que la seva candidatura és "l'única que garanteix una Catalunya que es faci respectar", i que aportarà "lideratge, bon govern, ambició, autoestima i esperança". Per aconseguir-ho, la campanya se centrarà en un pla de govern que inclou:

- Lideratge efectiu per part d'un president que prengui decisions clares i gestioni els reptes amb fermesa.

- Un govern que promogui una economia productiva, creació de llocs de treball de qualitat i una gestió inclusiva que no deixi ningú enrere.

- Una política de relacions amb l'Estat espanyol basada en la negociació assertiva i el compliment dels acords.

- La protecció i promoció de la llengua catalana com a eina de cohesió social i prestigi.

- La consecució de la independència per transformar Catalunya en un referent de progrés econòmic i benestar social.

Amb aquestes directrius, Salvador Vergés es presenta com la figura capaç de conduir Catalunya cap a un futur de progrés i estabilitat, destacant la necessitat de "viure plenament en català" i de posicionar Catalunya com el millor país per viure.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/236073_-alvadorverge-reivindicalideratgebongovernire-pecteperacatalunyaenlapre-entaciodelaimatgedecampanya-1.htm