logo
Imprimir
21-04-2024 | 22:34hs
•POLíTICA

Aliança Catalana entraria al Parlament segons l'enquesta d'El Español

Segons el sondeig el partit d'Orriols aconseguiria un escó a la cambra el 12 de maig

Aliança Catalana entraria al Parlament de Catalunya, segons diverses enquestes sobre la intenció de vot de cara al 12 de maig. El partit que encapçala Sílvia Orriols frega en diversos sondejos el 3% necessari per formar part de la cambra catalana i obtindria representació tot i el silenci d'alguns mitjans de comunicació, que eviten parlar del partit de la ripollesa.

És el cas de l'enquesta que ha publicat aquest diumenge El Español, que assegura que AC irrompria al Parlament amb un escó, però no seria el d'Orriols, que es presenta per Girona.

Lluís Areny, Aurora Fornos i Ramon Abad seran els candidats d'Aliança Catalana per Barcelona, Tarragona i Lleida a les eleccions del 12 de maig.

Per a la província de Barcelona, el partit ha apostat per Lluís Areny, una figura ja coneguda dins de l'àmbit polític per la seva trajectòria i compromís amb els valors de la formació, de la qual és militant. Areny és de Sant Quirze del Vallès i es dedica al món de l'alimentació.

De número dos per Barcelona hi ha Jordi Aragonès, considerat l'ideòleg del partit i cosí del president de la Generalitat, Pere Aragonès.

A Tarragona, l'advocada Aurora Fornos és la cara visible d'Aliança Catalana i a Lleida, Ramon Abad, professional de la banca ja retirat i antic militant d'Esquerra.

Intent de boicot a Sabadell

A l'espera de l'inici de la campanya, els candidats d'AC continuen fent actes de precampanya. El d'avui a Sabadell ha patit un intent de boicot per part de contraris al partit. Així ho ha assegurat Orriols en una piulada en què ha defensat que "els seus crits i el seu odi contrasten amb la determinació i valentia dels qui defensem el lliurepensament".
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/236064_aliancacatalanaentrariaalparlament-egon-lenque-tadele-panol-1.htm