logo
Imprimir
21-04-2024 | 21:23hs
•POLíTICA

El PSC reforça el compromís amb la seguretat a les comarques costaneres durant l'estiu

Sílvia Paneque i Víctor Puga han estat avui visitant la comarca de La Selva per presentar les mesures en seguretat per a les comarques gironines

Avui, el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha destacat la necessitat d'incrementar la seguretat als municipis costaners durant l'estiu, quan la població d'aquestes zones s'incrementa significativament. En una visita a la comarca de La Selva, el candidat socialista Víctor Puga, juntament amb Sílvia Paneque, ha presentat una sèrie de mesures clau per millorar la seguretat.

Entre les iniciatives destacades, s'inclou la millora dels recursos dels Mossos d'Esquadra a Girona, la construcció d'una nova comissaria de policia local a Cassà de la Selva, i la creació d'un nou parc de bombers a la Vall d'Aro. A més, s'ha anunciat l'ampliació de les instal·lacions policials en la demarcació i el reforç dels recursos policials al Pla de l'Estany.

Durant la presentació, Víctor Puga ha ressaltat que "la seguretat també és un dret de la ciutadania i el govern té l'obligació de garantir-lo de manera efectiva i responsable". Ha subratllat també la importància de la col·laboració entre els diferents cossos de seguretat, també amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, per assegurar una resposta integrada i eficient.

El pla inclou també un enfocament especial en les juntes locals de seguretat, que són plataformes on els representants polítics i els cossos de seguretat treballen conjuntament per analitzar i tractar els problemes de seguretat específics de cada zona, particularment durant l'alta temporada turística.

Aquestes mesures responen a les demandes creixents per una millora de la seguretat en zones costaneres, que veuen augmentar notablement els seus visitants durant l'estiu. Amb aquestes accions, el PSC espera no només millorar la seguretat dels residents i turistes, sinó també consolidar la imatge de Catalunya com una destinació segura i ben equipada per rebre visitants de tot el món.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/236063_elp-creforcaelcompromi-ambla-eguretatale-comarque-co-tanere-durantle-tiu-1.htm