logo
Imprimir
19-04-2024 | 17:27hs
•POLíTICA

Salvador Vergés: ‘La simplificació administrativa serà una prioritat del proper govern’

El cap de llista per Girona recorda que la càrrega burocràtica afecta negativament l’activitat de diferents sectors

Salvador Vergés, cap de llista de Junts+ Puigdemont per Catalunya a la demarcació de Girona per a les eleccions del 12-M, ha posat de manifest la seva ferma voluntat de prioritzar la simplificació administrativa en la seva agenda política. Aquesta decisió ve reforçada per múltiples reunions amb associacions empresarials, agents econòmics i col·legis professionals, com la Cambra de Comerç de Girona, on s'han exposat les diverses problemàtiques derivades de la càrrega burocràtica actual.

"La burocràcia excessiva és un obstacle real per al creixement econòmic i la competitivitat dels nostres sectors productius. És indispensable implementar canvis legislatius que permetin una gestió més àgil i menys complexa per a tothom", va afirmar Vergés durant una entrevista. La proposta inclou la creació d'una finestreta única que faciliti els tràmits administratius i promogui el que es coneix com a 'silencis administratius positius', on l'absència de resposta en un termini determinat es considera una aprovació tàcita.

El polític ha subratllat que aquesta serà una mesura transversal que beneficiarà diversos col·lectius, des dels empresaris fins als autònoms i també sectors com l'educatiu i el rural. "És essencial alinear les necessitats reals de la ciutadania amb l'estructura administrativa per garantir un desenvolupament equitatiu i sostenible", va concloure Vergés.

La promesa de Vergés de simplificar l'administració pública busca no només millorar l'eficiència dels processos sinó també fomentar un entorn més favorable per a la iniciativa privada i la innovació dins de la regió. Amb aquestes mesures, el cap de llista per Girona espera poder contribuir significativament a la desburocratització i a la millora de l'activitat econòmica general de Catalunya.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/236025_-alvadorverge-la-implificacioadmini-trativa-eraunaprioritatdelpropergovern-1.htm