logo
Imprimir
18-04-2024 | 21:58hs
•POLíTICA

Aliança Catalana protestarà a Sabadell contra la censura

La formació liderada per Sílvia Orriols denuncia que ha estat víctima d’un doble cas de censura a la ciutat vallesana

Aliança Catalana ha denunciat avui a través de les xarxes socials haver estat víctima d’un doble cas de censura a la ciutat de Sabadell. El context s’explica arran del Secretariat Nacional de l’ANC, que va intentar evitar que la seva assemblea territorial a la ciutat vallesana convidés la formació al cicle ‘Partits independentistes: Propostes de país per als propers 4 anys’. En aquest sentit, la CUP i ERC van negar a participar-hi en el cas que Aliança Catalana hi fos present. 

No obstant això, el partit liderat per la ripollesa Sílvia Orriols ha anunciat aquest matí la seva voluntat de celebrar l’acte, tot i que en una localització diferent: el saló de l’Hotel Urpí de Sabadell. Ara bé, tal com ha apuntat la formació l’hotel també s’ha fet enrere. “Ens censuren per segon cop: no podrem realitzar el nostre acte al saló de l’hotel de Sabadell per les pressions que ha rebut”, ha apuntat AC a través de X (Twitter).

És per aquest motiu que la formació ha decidit convocar una concentració davant de la sala on inicialment l’ANC de Sabadell havia previst la conferència. La protesta, gestada sota el lema ‘La censura no ens atura’, tindrà lloc demà divendres a dos quarts de vuit del vespre, davant de l’Auditori de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.  
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/235947_aliancacatalanaprote-taraa-abadellcontralacen-ura-2.htm