logo
Imprimir
17-04-2024 | 21:56hs
•BESALú, VILA COMTAL

El Festival de Música de Besalú se celebrarà a la primavera

Canvia de dates i tindrà lloc els diumenges del 21 d'abril al 19 de maig

El Festival de Música de Besalú, en la seva 22a edició, canvia de dates i tindrà lloc a la primavera en comptes de setembre, com era habitual. Tindrà lloc entre el 21 d’abril i el 19 de maig, sempre en diumenge i al monestir de Sant Pere.

La cita arrenca aquest diumenge amb la mezzosoprano Mireia Pintó, que juntament amb el pianista Vladislav Bronevetzky, oferirà un recital amb cançons de cabaret de Poulenc, Satie o de tribut a Edith Piaff.

El 5 de maig serà el torn del flautista català Claudi Arimany, acompanyat al piano per Pedro Rodríguez, amb el recital "La flauta d'or", amb peces de Mozart, Schumann i Bizet.

El diumenge 12 de maig hi actuarà el violinista turc més important, Cihat Askin, al costat de Ça?da? Özkan al piano, interpretant Mendelssohn, Kreisler i Albéniz.

Per tancar el festival, el diumenge 19 de maig, Carles & Sofia piano duo oferirà un recital a quatre mans dedicat a l’òpera amb les àries i obertures més famoses, des de Vivaldi a Wagner, passant per Bellini, Puccini o Verdi.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/235815_elfe-tivaldemu-icadebe-alu-ecelebraraalaprimavera-1.htm