logo
Imprimir
12-04-2024 | 14:43hs
•BESALú, VILA COMTAL

Concert de cobla i veus a Besalú aquest diumenge

L'entrada al concert serà lliure, permetent que tots els interessats puguin gaudir d'una tarda de música i cultura sense cap cost

El proper diumenge 14 d'abril, a les 17:30h, tindrà lloc un concert de cobla a càrrec de la Cobla i Veus Selvatana a Cal Tronc, Besalú. Aquest esdeveniment musical promet ser una celebració de la tradició catalana, on la música de cobla es combinarà amb les harmonies vocals per oferir una experiència única als assistents.

La Cobla i Veus Selvatana, reconeguda per la seva excel·lència i innovació dins del gènere de la música tradicional, és famosa per la seva capacitat de connectar amb el públic de totes les edats. La seva actuació inclourà una selecció de peces tradicionals catalanes adaptades per a cobla i cor, esperant captivar tant a aficionats de llarga data com a nous oients.

L'actuació serà en un marc incomparable: Cal Tronc, un espai conegut per la seva acollidora atmosfera i per ser un punt de trobada cultural dins de la comunitat de Besalú. El concert es presenta com una oportunitat perfecta per als residents i visitants de gaudir de la música en directe en un dels pobles més emblemàtics de Catalunya.

L'entrada al concert serà lliure, permetent que tots els interessats puguin gaudir d'una tarda de música i cultura sense cap cost. Aquest esdeveniment és una finestra oberta a la tradició musical catalana i una invitació a experimentar la riquesa cultural de Besalú.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/235353_concertdecoblaiveu-abe-aluaque-tdiumenge-2.htm