logo
Imprimir
08-04-2024 | 14:43hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles es prepara per acollir la primera Assemblea de les Arts Escèniques per a Joves

Amb aquesta primera Assemblea de les Arts Escèniques, Banyoles fa un pas endavant cap a la implicació dels joves en la vida cultural de la ciutat

En un moviment innovador destinat a captar l'atenció i satisfer les inquietuds culturals dels més joves, Cultura Banyoles ha anunciat la celebració de la primera Assemblea de les Arts Escèniques específicament dirigida a joves d'entre 14 i 26 anys. Aquest esdeveniment, que portarà per títol "El títol el decideixes tu", tindrà lloc a la Factoria d'Arts Escèniques el proper dissabte 13 d'abril, a les 11 del matí.

Aquesta iniciativa sorgeix com a resposta a la detecció d'una manca d'assistència per part del públic juvenil a les propostes escèniques organitzades fins ara per l'entitat. Amb l'objectiu de revertir aquesta situació, l'Assemblea de les Arts Escèniques pretén ser un espai on els joves puguin expressar lliurement les seves preferències i interessos culturals, així com proposar idees que els agradaria veure implementades en la programació dels equipaments d'arts escèniques de la ciutat.

Per garantir una sessió dinàmica i participativa, l'organització ha confiat en el Col·lectiu L'Última Merda per conduir l'assemblea. Aquest grup, conegut per les seves propostes fresques i innovadores, dissenyarà i liderarà una sèrie de jocs i dinàmiques interactives per facilitar que els joves puguin compartir les seves opinions de manera divertida i constructiva.

En un esforç de col·laboració interdepartamental, el Servei de Cultura ha unit forces amb l'àrea de Joventut, l'Aula de Teatre, l'Escola de Música, així com amb els diferents centres educatius de secundària de la ciutat, per difondre la convocatòria de l'assemblea. A més, s'ha comptat amb el suport d'entitats juvenils i de lleure per assegurar una àmplia difusió entre els potencials interessats.

Els joves que desitgin participar en aquesta jornada única de cocreació cultural poden inscriure's mitjançant un formulari disponible a l'Instagram oficial de Cultura Banyoles (@culturabanyoles) o bé escanejant els codis QR inclosos en els cartells promocionals de l'esdeveniment.

Amb aquesta primera Assemblea de les Arts Escèniques, Banyoles fa un pas endavant cap a la implicació dels joves en la vida cultural de la ciutat, reconeixent la seva importància com a agents actius en la creació i el gaudi de les arts en viu. Es tracta, sense dubte, d'una oportunitat única perquè els joves de Banyoles deixin la seva petjada en el panorama cultural de la seva ciutat.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/234772_banyole-e-preparaperacollirlaprimeraa-embleadele-art-e-cenique-perajove--1.htm