logo
Imprimir
04-04-2024 | 10:17hs
•PLA DE L'ESTANY

'Surime' una aventura familiar plena de música i emoció arriba a Banyoles

Aquesta proposta escènica única es podrà gaudir el proper 7 d'abril a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles, a les 12 del migdia

El món del teatre infantil i familiar es vesteix de gala a Banyoles amb l'arribada de l'espectacle "Surime", una producció de la Companyia Pentina el Gat que promet convertir-se en una experiència inoblidable per a petits i grans. Presentat per Joventuts Musicals de Banyoles, aquesta proposta escènica única es podrà gaudir el proper 7 d'abril a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles, a les 12 del migdia.

"Surime" es presenta com una obra multidisciplinària on la música, el teatre i una posada en escena espectacular es fusionen per crear un món màgic ple de sorpreses i aventures. A través de la història d'un cranc que inicialment rebutja el contacte humà, l'espectacle teixeix una narrativa d'amistat i superació quan aquest cranc coneix una nena plena d'alegria i entusiasme malgrat les dificultats.

El públic assistent serà testimoni d'una experiència sensorial completa, amb cançons originals interpretades 100% en directe que prometen captivar tant per la seva qualitat musical com pel missatge d'aprenentatge i esperança que transmeten. La Companyia Pentina el Gat, amb una llarga trajectòria en la creació d'espectacles familiars, destaca per la seva aposta ferma per la música en viu, la qualitat artística i el compromís amb valors pedagògics i de lleure.

Amb més de 22 espectacles al seu haber i més de 2.000 actuacions a Catalunya, Espanya i altres parts d'Europa, Pentina el Gat ha demostrat la seva capacitat per connectar amb el públic familiar, oferint experiències memorables que fusionen l'entreteniment amb l'aprenentatge emocional i cultural.

Les entrades per aquest esdeveniment ja estan disponibles i es poden adquirir tant a través de la plataforma online cultura.banyoles.cat com presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles, oferint una oportunitat excel·lent per a gaudir d'una jornada cultural en família.

Per a més informació sobre l'espectacle i la compra d'entrades, els interessats poden contactar amb l'Oficina de comunicació o accedir a la web proporcionada. "Surime" es perfil com una cita imprescindible per als amants del teatre familiar, una oportunitat única per submergir-se en un univers de fantasia, música i valors universals.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/234456_-urimeunaaventurafamiliarplenademu-icaiemocioarribaabanyole--2.htm