logo
Imprimir
03-04-2024 | 11:23hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Fonts reactiva 'Quedem a la Plaça?' per estrènyer vincles amb la ciutadania aquesta primavera

Les trobades, programades per començar aquest abril, se celebraran en diferents places del municipi

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha anunciat la reactivació de la iniciativa "Quedem a la plaça?", una proposta que busca fomentar les trobades directes entre l'equip de govern i els ciutadans i ciutadanes del municipi. Aprofitant l'arribada de la primavera i l'allargament dels dies, aquesta iniciativa pretén recuperar els espais públics com a punts de trobada on es puguin compartir preocupacions, propostes i idees per millorar la vida al municipi.

Originàriament posada en marxa durant el primer mandat de l'actual alcaldessa, Maria Vidal, aquesta iniciativa va començar el 2019 com un espai de diàleg obert i proper amb els habitants dels tres nuclis que componen Sant Joan les Fonts. Després d'una pausa temporal, es torna a posar en marxa amb l'objectiu de reforçar el vincle entre l'administració local i la ciutadania, així com d'impulsar la participació ciutadana en la gestió del municipi.

Les trobades, programades per començar aquest abril, se celebraran en diferents places del municipi, començant per la plaça 1 d'octubre de la Canya el dimecres 3 d'abril, seguit d'una altra trobada a l'antic assecador de Peracaula a Sant Joan el dijous 4 d'abril. Amb una durada d'una hora, de les 19h a les 20h, aquestes sessions estan dissenyades per ser un espai on els veïns i veïnes poden acostar-se a proposar millores de tota mena, siguin urbanístiques, culturals o socials, i abordar directament qualsevol problemàtica amb els responsables de les diferents àrees de l'Ajuntament.

A través de "Quedem a la plaça?", l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts demostra un compromís ferm amb la transparència, la proximitat i la inclusió, element clau per a la construcció d'una comunitat més cohesionada i participativa. Aquesta iniciativa no només ofereix un canal directe de comunicació entre els ciutadans i els seus representants, sinó que també enriqueix el teixit social del municipi, fomentant la col·laboració i el diàleg constructiu en un entorn relaxat i accessible.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/234311_-antjoanle-font-reactivaquedemalaplacapere-trenyervincle-amblaciutadaniaaque-taprimavera-1.htm