logo
Imprimir
12-02-2024 | 12:44hs
•LA SELVA

Aurora Ramos Perruqueria d'Autor, millor iniciativa emprenedora de la Selva el 2023

El Consell Comarcal reconeix el projecte per la seva innovació i aposta per la cultura i el medi ambient

El projecte Aurora Ramos Perruqueria d'Autor d'Hostalric ha rebut avui el reconeixement del Consell Comarcal de la Selva com a millor iniciativa emprenedora de la comarca el 2023. El guardó l'han rebut de mans del conseller representant del Centre Eix de Negoci, Joan Felip, en un acte a Santa Coloma de Farners. En el lliurament del premi al Centre Eix de Negoci també hi ha participat el conseller de Dinamització Empresarial, Lluís Barnés, i el director del Centre Eix de Negoci, Martí Juanola.

D'entre les gairebé 300 iniciatives que s’han assessorat des del Servei de Creació d’Empreses, el guardó reconeix el projecte d'Aurora Ramos a Hostalric: un establiment de bellesa que proporciona assessorament integral estètic, usa productes orgànics i respectuosos amb el medi ambient i, al mateix temps, col·labora amb artistes locals per deixar-los un espai per exposar les seves obres.

A banda d’un diploma que l’acredita com a Iniciativa Emprenedora de la Selva 2023, amb l’objectiu d’ajudar-la a consolidar-se i créixer durant el segon any de vida el guardó inclou un pla de mentoria amb assessorament individualitzat per part d’assessors especialitzats en diferents àmbits de la gestió empresarial: anàlisi de l’estat actual del negoci, assessorament financer, assessorament en organització interna, assessorament en l’estratègia de màrqueting, estratègies de futur i creixement.

Ramos s'ha mostrat molt agraïda a "tothom qui ha fet possible" que rebés el premi, en especial al "gran equip" del servei d'atenció als emprenedors de la Selva. "M'han acompanyat i ajudat fins i tot quan pensava que no podia ser", ha assegurat.

En el mateix sentit s'ha pronunciat Barnés, subratllant la bona feina dels tècnics del servei, que ajuda els emprenedors a crear nous negocis i als ja existents a créixer.

Felip ha destacat el projecte d'Aurora Ramos per la seva "innovació, la mescla amb la cultura i el respecte al medi ambient", ja que va més enllà de la perruqueria.

Hi ha coincidit Sílvia Fàbrega, tècnica del Servei d'Empresa del Consell Comarcal de la Selva, que ha apuntat que del pas d'Aurora Ramos pel servei els va sorprendre "la iniciativa", així com "l'estima per l'ofici: els cursos que havia fet, la connexió amb el client". "Va fer un treball molt exhaustiu" per tirar en marxa un negoci, assegura, que "és més que una perruqueria".
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/229089_auroraramo-perruqueriadautormilloriniciativaemprenedoradela-elvael2023-1.htm