logo
Imprimir
05-02-2024 | 19:25hs
•MOTOR

Interdiesel celebra els ‘10 dies de Nissan’ amb grans promocions

El concessionari de la demarcació gironina celebra la campanya aquest inici de febrer: des del passat dia 2 fins al 13

Deu dies poden resultar molt fructífers. Un bon exemple el trobem al concessionari gironí Interdiesel, que celebra una campanya promocional, ‘Els 10 Dies Nissan’, durant aquest principi de mes de febrer. En concret, la campanya es va iniciar el passat divendres, 2 de febrer, i tindrà continuïtat fins al dimarts de la setmana vinent, el 13 de febrer.

Així, doncs, els usuaris que ho desitgin podran gaudir d’ofertes exclusives dels flamants vehicles de la firma automobilística: des del clàssic Qashqai fins al desenfadat Juke o el majestuós X-Trail. És a dir, els usuaris podran escollir l’ampli ventall de la marca del fabricant japonès, i ho podran fer gaudint d’una entrega immediata del cotxe. Això sí, caldrà que vagin amb una certa celeritat: les unitats d’aquesta promoció són limitades. 

Interdiesel Girona, com a concessionari de confiança a la demarcació, ofereix aquestes opcions exclusives i completament equipades per a tots els qui busquin la combinació perfecta entre prestacions, servei i fiabilitat en el seu vehicle. A l’estiu de l’any passat, la firma va protagonitzar un pas endavant cabdal en començar a tirar endavant el seu ‘HUB’ multimarca a Figueres, un fet que consolida la companyia com una de les grans firmes del sector a les comarques gironines.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/228509_interdie-elcelebrael-10die-deni-anambgran-promocion--1.htm