logo
Imprimir
15-01-2024 | 14:19hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Fonts millora el pas de vehicles a l'Estrada

Aquesta iniciativa reafirma l'aposta de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts per millorar les infraestructures locals i afavorir la qualitat de vida dels seus ciutadans

Amb l'afany de millorar la connectivitat i l'accessibilitat dels seus veïns als nuclis residencials, l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha realitzat obres significatives al camí situat a la zona de l'Estrada, en els límits del terme municipal amb la Vall de Bianya.

La intervenció ha consistit en la instal·lació d'un tub dins del rec existent, que desemboca a la riera de Riudaura, amb l'objectiu de mantenir la connectivitat de la via. Simultàniament, s'ha cobert el tub amb formigó per assegurar la circulació dels vehicles dels veïns i veïnes que utilitzen aquest pas. Abans d'aquestes obres, l'indret presentava un gual pronunciat, generant problemes freqüents per als conductors que intentaven passar. Aquesta situació complicava especialment el trànsit de camions per una zona que alberga diverses cases de pagès i granges.

L'obra, amb un cost total de 14.950 euros, ha estat finançada amb recursos propis del consistori. El resultat final ja està en servei i representa una millora substancial per a la mobilitat dels habitants de la zona, eliminant els obstacles que afectaven la circulació de vehicles i garantint un accés més còmode i segur als diferents nuclis residencials.

Aquesta iniciativa reafirma l'aposta de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts per millorar les infraestructures locals i afavorir la qualitat de vida dels seus ciutadans, evidenciant la seva dedicació a crear un entorn més accessible i funcional per a tots. Amb aquestes millores, es potencien les connexions entre els diferents punts del municipi, contribuint a consolidar una comunitat cohesionada i ben comunicada.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/226589_-antjoanle-font-milloraelpa-devehicle-ale-trada-2.htm