logo
Imprimir
23-10-2023 | 13:39hs
•POLíTICA

Multen Orriols amb 10.000 euros per opinar sobre 'els perills de l'islamisme a Catalunya' per televisió

El Departament de Feminismes i Igualtat considera que ha infringit la llei d'igualtat de tracte i no discriminació

El Govern de la Generalitat ha multat amb 10.000 euros l'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, per haver expressat "els perills de l'islamisme a Catalunya" per televisió. Segons ha denunciat ella mateixa, el Departament d'Igualtat i Feminisme l'ha multat per la seva participació en un debat televisiu a 8TV.

"Considero que permetre l'entrada massiva d'immigrants musulmans és un error que podem pagar molt car, perquè bàsicament els musulmans no reconeixen les democràcies europees ni les nostres lleis civils", va dir la líder d'Aliança Catalana.

"Ells es regeixen per la xaria, i quan siguin majoria demogràfica els partidaris de la xaria, poden optar a les eleccions i imposar-se a les urnes, i, per tant, imposar a tota la població la xaria, la misogínia i l'homofòbia. Jo no vull això a casa meva, ni per als meus fills, ni per als meus nets", va afegir Orriols.

La Generalitat considera que Orriols va exposar una opinió que implica "una discriminació d'una persona o grup a què pertany", infringint la llei d'igualtat de tracte i no discriminació.

A través d'una piulada a les xarxes, Sílvia Orriols ha denunciat la sanció, ja que considera que "la llibertat d'expressió no existeix a mans de les esquerres totalitàries". "Catalunya plena d'individus que enalteixen el terrorisme de Hamàs i la Generalitat es dedica a perseguir i multar l'alcaldessa de Ripoll per haver qüestionat la ideologia politicoreligiosa misògina, homòfoba i antioccidental que és l'Islam. Qui governa a Catalunya? Els Aiatol·làs?», ha insistit.

"Avui hem descobert que l'objectiu de la conselleria d'Igualtat i Feminismes és multar dones lliurepensadores que rebutgen la misogínia islàmica", ha dit la batllessa donant la benvinguda a la "dictadura del pensament únic".
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/220056_multenorriol-amb10000euro-peropinar-obreel-perill-deli-lami-meacatalunyapertelevi-io-1.htm