logo
Imprimir
17-10-2023 | 14:09hs
•LLEIDA

CaixaBank impulsa l'eficiència i la sostenibilitat al sector agroalimentari amb la Jornada AgroBank a Lleida

Jaime Campos, director d'AgroBank, i Carina Termens, directora d'AgroBank a Catalunya, han presidit l'esdeveniment, que ha estat presentat pel periodista local Santi Roig

Avui, la Llotja de Lleida ha sigut testimoni de la Jornada AgroBank organitzada per CaixaBank, amb més de 300 clients del sector agroalimentari. Amb el lema 'Avançant cap a un sistema agroalimentari eficient', l'esdeveniment ha reunit professionals i experts amb l'objectiu de destacar la importància de la innovació per fer el sector més eficient, sostenible i resilient.

Jaime Campos, director d'AgroBank, i Carina Termens, directora d'AgroBank a Catalunya, han presidit l'esdeveniment, que ha estat presentat pel periodista local Santi Roig. La jornada ha inclòs una ponència de Paco Bree, CEO d'INNdux, que ha posat èmfasi en la necessitat d'aplicar la intel·ligència competitiva i la vigilància tecnològica per afrontar els reptes actuals i futurs amb èxit.

Dues taules rodones han explorat com les tecnologies poden optimitzar els recursos i afegir valor als subproductes. La primera, titulada 'Un univers al teu servei', ha comptat amb la participació de destacats professionals del sector, mentre que la segona, 'Troba la teva pròpia solució', ha mostrat com diverses empreses han utilitzat diferents tecnologies per millorar la seva eficiència i sostenibilitat.

La jornada ha culminat amb un dinar i el tancament a càrrec de Josep Ramon Pons, president de FEMAC, i Carina Termens, directora d'AgroBank a Catalunya. Jaime Campos ha ressaltat el paper de l'entitat en el suport a la transformació del sector agroalimentari, amb una proposta centrada en els àmbits financer, social i d'innovació.

Carina Termens ha destacat l'èmfasi d'AgroBank en la sostenibilitat i el compromís amb pràctiques agrícoles i ramaderes respectuoses amb el medi ambient, la gestió eficient de l'aigua i la reducció de la petjada de carboni.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/219539_caixabankimpul-aleficienciaila-o-tenibilitatal-ectoragroalimentariamblajornadaagrobankalleida-1.htm