logo
Imprimir
28-09-2023 | 15:46hs
•PLA DE L'ESTANY

El Festival 17820 de Banyoles celebra la seva quarta edició

El Festival 17820 s'iniciarà divendres a les 7 de la tarda i es preveu que duri fins a la matinada, oferint una varietat de propostes emocionants

El Festival 17820, dedicat a la música electrònica i les arts visuals, arribarà a la seva quarta edició aquest dissabte. Aquest any, el festival presenta una novetat destacada, ja que tota la programació es concentrarà en una única jornada i una sola ubicació, que serà el Mas de Nit. L'esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte, 30 de setembre, i inclourà una quinzena de propostes úniques. Les entrades ja es poden adquirir a través del lloc web www.festival17820.cat.

El Festival 17820 s'iniciarà divendres a les 7 de la tarda i es preveu que duri fins a la matinada, oferint una varietat de propostes emocionants. Entre els artistes i deejays que actuaran destaquen noms com Adrian Marth, un conegut exponent de l'escena underground de Barcelona; Absiso Salva Coromina, un DJ habitual de la ciutat comtal des de finals dels anys 90; Agnés Pe, que explora sons més enllà dels límits convencionals de gènere musical, o Ryna Dj, que serà una de les grans apostes d'aquesta edició. A més, l'esdeveniment comptarà amb artistes visuals com Cara o Cul i Motorheidi, que presentaran les seves obres a través de sessions audiovisuals.

El Festival 17820 és organitzat per l'associació Calàbria Kol·lectiv, formada per persones amb una vinculació directa o indirecta amb la música electrònica i l'art digital en totes les seves formes. Segons August Corominas, un dels membres de l'organització, "en aquesta edició apostem per músics electrònics per sobre de DJ".

Aquest festival compta amb el suport de l'Ajuntament de Banyoles. El regidor de Cultura i Patrimoni Cultural i Festes, Miquel Cuenca, ha expressat que "quan una entitat fa una aposta seriosa i de qualitat per aquests llenguatges més avançats i experimentals, és quasi un deure per a les administracions recolzar-les, ja que rarament elles soles ho impulsarien".

Les entrades per a aquesta quarta edició del Festival 17820 ja estan disponibles a través del lloc web www.festival17820.cat
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/218025_elfe-tival17820debanyole-celebrala-evaquartaedicio-1.htm