logo
Imprimir
21-09-2023 | 11:51hs
•PLA DE L'ESTANY

Anna Erra presidirà l'entrega dels Premis Banyolí de l'Any a Banyoles

Aquest esdeveniment anual celebra l'excel·lència i l'impacte positiu que els habitants de Banyoles tenen a la comunitat local i més enllà

L'Ajuntament de Banyoles celebrarà demà la quinzena edició dels Premis Banyolí de l'Any, un reconeixement a aquells ciutadans i ciutadanes que han portat el nom de la ciutat a diferents àmbits. L'acte tindrà lloc a les 8 del vespre a l'Auditori de l'Ateneu i serà presidit per la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra.

Els Premis Banyolí de l'Any són una oportunitat per posar en valor les contribucions de persones, empreses, entitats i associacions que han destacat durant l'any a la ciutat de Banyoles i reconèixer-les públicament. Aquests guardons es divideixen en quatre categories: Millor Iniciativa Social, Millor Iniciativa Empresarial, Trajectòria Personal i Banyolí de l'Any.

Aquests premis compten amb el suport de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Pla de l'Estany, i des de la seva primera edició el 2009, han reconegut figures i entitats destacades de la comunitat banyolina. Algunes de les personalitats i organitzacions premiades en edicions anteriors inclouen noms com Albert Serra, Josep Brugada, Cor de Teatre, Andreu Carulla, Esther Guerrero, Manel Torres, Albert Corominas, Esther Guerrero, David Marcè, Oriol Cardona, Nahi Drammeh, La Incorrecta, Fatou Kanteh, i molts altres.

Aquest esdeveniment anual celebra l'excel·lència i l'impacte positiu que els habitants de Banyoles tenen a la comunitat local i més enllà. És una ocasió per aplaudir i reconèixer les seves contribucions significatives als àmbits socials, empresarials, artístics i culturals, fent honor a la diversitat i al talent que caracteritza aquesta ciutat.

Els Premis Banyolí de l'Any són una demostració de l'orgull que la comunitat banyolina sent pel seu poble i els seus habitants. Amb l'arribada d'aquesta quinzena edició, la ciutat continua celebrant els èxits i les aportacions extraordinàries de la seva gent i espera amb expectació veure qui serà l'afortunat guanyador d'aquest any.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/217451_annaerrapre-idiralentregadel-premi-banyolidelanyabanyole--1.htm