logo
Imprimir
21-09-2023 | 09:07hs
•PLA DE L'ESTANY

Moisès P. Sánchez i Cristina Mora tancaran amb emoció la seva residència a l'Ateneu de Banyoles amb 'Cancionero' Innovador

El concert promet ser un esdeveniment únic i emocionant, ja que Moisès P. Sánchez i Cristina Mora han compartit col·laboracions i experiències al llarg de les seves distingides carreres musicals

Moisès P. Sánchez, el reconegut pianista, compositor i productor, està a punt de tancar la seva residència artística a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles amb una proposta musical innovadora en format duo. Aquest dissabte 23 de setembre, Moisès P. Sánchez s'unirà a la talentosa cantant Cristina Mora per presentar "Cancionero", un espectacle que explora la riquesa de les cançons populars i les noves interpretacions d'alguns dels grans noms de la música en espanyol.

El concert promet ser un esdeveniment únic i emocionant, ja que Moisès P. Sánchez i Cristina Mora han compartit col·laboracions i experiències al llarg de les seves distingides carreres musicals. A través d'aquesta actuació, pretenen donar vida al patrimoni intangible que representen les cançons populars. La seva visió innovadora ampliarà el concepte tradicional de "cançoner" i el portarà als nostres dies.

El repertori de "Cancionero" inclourà cançons d'artistes icònics com Santiago Auserón de Radio Futura, Antonio Vega i Silvio Rodríguez. A més, incorporarà joies de la música popular com "La Tarara" i poemes musicats de la poeta Ángeles Mora. Aquesta àmplia gamma de cançons es reinterpretarà amb arranjaments moderns i sorprenents que reflecteixen l'habilitat i la creativitat de Moisès P. Sánchez i Cristina Mora, com ja han demostrat en diverses col·laboracions anteriors i discos conjunts.

L'esdeveniment tindrà lloc a l'Auditori de l'Ateneu el dissabte 23 de setembre a les 8 del vespre. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat), i es preveu que sigui una nit memorable d'exploració musical i innovació.

Moisès P. Sánchez és conegut tant a nivell nacional com internacional pel seu llenguatge musical únic i la seva originalitat. Amb set discos editats, ha rebut elogis tant de la crítica com de l'audiència, i va ser nominat als Grammy Llatins el 2019 pel seu àlbum "Unbalanced". La seva música trenca barreres entre gèneres musicals i sorprèn amb la seva improvisació, arranjaments i harmonia.

Cristina Mora, per la seva banda, és una cantant amb una veu personal i única que combina el jazz, el pop i la música electrònica. Amb el seu quart àlbum com a líder, "Canciones para no perderme", i la seva feina com a professora en diverses institucions musicals, ha demostrat ser una figura destacada i versàtil en el món de la música.

Amb "Cancionero", Moisès P. Sánchez i Cristina Mora prometen oferir una experiència musical excepcional i inoblidable, una manera meravellosa de concloure la seva estada a l'Ateneu de Banyoles i deixar una empremta en el públic català.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/217447_moi-e-p-anchezicri-tinamoratancaranambemociola-evare-idenciaalateneudebanyole-ambcancioneroinnovador-1.htm