logo
Imprimir
20-09-2023 | 15:22hs
•PLA DE L'ESTANY

El Foment de la Sardana de Banyoles retorna amb dos espectacles destacats per la Festa Major

A més dels concerts del Foment de la Sardana, ja es poden adquirir entrades per a altres esdeveniments de la Festa Major

El Foment de la Sardana de Banyoles, com cada any, enriqueix la programació de la Festa Major amb els seus esperats concerts de pagament, oferint dues propostes úniques que es realitzaran el dissabte 21 i el dilluns 23 d'octubre. Les entrades per a aquests esdeveniments estaran disponibles a partir de demà dijous al web de Cultura Banyoles i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

L'entitat del Foment de la Sardana ocupa un lloc destacat en la Festa Major de Banyoles i, com és tradicional, ofereix dues propostes úniques. El primer d'aquests espectacles tindrà lloc el dissabte 21 d'octubre a les 17:30h i es tracta del concert "Competència d'orquestres", en el qual les orquestres Metropol i Selvatana competiran alternativament per conquerir l'audiència. És important destacar que serà la primera actuació de l'Orquestra Metropol a Banyoles.

L'altra proposta de pagament és el concert anual "Festa de la Música per a Cobla", que es celebra sense interrupció des del 1972 el dilluns de Festa Major, dia de festa local. Aquest concert començarà a les 11:15h i inclourà l'estrena de l'obra encarregada pel 38è Premi Ceret-Banyoles "Complanta per un home músic" del compositor Josep Maria Serracant. A més, es presentaran dues sardanes de Josep Cassú i Cesc Corominas i es tocaran dues composicions de Martirià Font en commemoració del centenari del seu naixement. Les cobles participants en el concert seran Ciutat de Girona, La Principal de la Bisbal i Montgrins.

Les entrades per a aquestes dues activitats organitzades pel Foment de la Sardana estaran disponibles a partir de demà dijous, 21 de setembre, a les 10 del matí, al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) i també es podran adquirir presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament.

A més dels concerts del Foment de la Sardana, ja es poden adquirir entrades per a altres esdeveniments de la Festa Major, com l'espectacle teatral "Maleïts per l'eternitat" de Sant Martirià, les funcions per a la primera infància "Juguem?" a l'Auditori de l'Ateneu, i les últimes entrades per a l'espectacle "Post clàssic" de Tortell Poltrona. Aquests esdeveniments són només un tastet de la variada programació de la Festa Major de Sant Martirià, que es presentarà oficialment en un acte públic el proper divendres 29 de setembre i que se celebrarà del 19 al 23 d'octubre.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/217349_elfomentdela-ardanadebanyole-retornaambdo-e-pectacle-de-tacat-perlafe-tamajor-1.htm