logo
Imprimir
11-09-2023 | 17:33hs
•BAIX EMPORDà

Solidaritat en temps de desafiaments: Castell d'Aro recorda les víctimes del terratrèmol al Marroc

La cloenda musical ha estat a càrrec de la Coral Vall d'Aro i la Banda El Caliu, que han interpretat peces emotives que omplen l'ambient d'esperit català

Avui, a Castell d'Aro, com a molts altres indrets de Catalunya, estem vivint una Diada Nacional emotiva i significativa. La commemoració d'aquesta data tan important per als catalans té lloc amb un rerefons de solidaritat envers les víctimes del terratrèmol que ha sacsejat el Marroc, recordant que la Diada també és un moment per a la reflexió i la comprensió dels desafiaments globals.

L'acte ha començat amb un minut de silenci, un gest respectuós per expressar el condol i la solidaritat amb les persones afectades pel terratrèmol al Marroc. Aquest moment de recolliment ens recorda que, malgrat les diferències i les lluites polítiques, compartim moments de dolor i necessitat com a éssers humans.

Les autoritats locals han pres la paraula per expressar els seus missatges en aquesta Diada. Han destacat la importància de preservar la cultura, la història i la identitat catalanes en aquest moment de desafiaments polítics i socials. Han subratllat la unitat com a força i han fet crides a la cohesió i a la defensa dels valors que defineixen la nació catalana.

La cloenda musical ha estat a càrrec de la Coral Vall d'Aro i la Banda El Caliu, que han interpretat peces emotives que omplen l'ambient d'esperit català. La música ens recorda la importància de la cultura i la tradició en la construcció de la identitat catalana.

La Diada Nacional a Castell d'Aro és un recordatori de la força i la resiliència del poble català, així com de la seva voluntat de defensar la cultura i les arrels en moments de desafiaments. És una celebració amb un profund significat que combina l'esperit de solidaritat amb la passió per la identitat catalana.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/216534_-olidaritatentemp-dede-afiament-ca-telldarorecordale-victime-delterratremolalmarroc-1.htm