logo
Imprimir
08-09-2023 | 17:30hs
•LLEIDA

CaixaBank i el Força Lleida uneixen els seus camins per la temporada 2023-2024

L'acord confirma a CaixaBank com una de les entitats de referència en l'operativa financera del club i manté la col·laboració en altres àmbits comercials

CaixaBank i el Força Lleida han signat avui, al pavelló Espai Fruita Barris Nord, un nou acord de col·laboració mitjançant el qual l'entitat financera serà de partner oficial i soci financer del club per a la vigent temporada. A través d'aquest renovat compromís, l'entitat financera reforçarà el seu suport amb el club i la seva afició, donant eines per fer créixer el projecte esportiu i social d'una de les entitats esportives de referència al territori.

Josep Maria González, director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Albert Aliaga, president del Força Lleida, han rubricat l'acord gràcies al qual l'entitat financera comptarà amb diverses contraprestacions que serviran per a tenir major presència i visibilitat de marca a tots els suports comunicatius i elements exteriors, així com diferents productes i serveis financers per acostar el club als seus aficionats.

L'acord confirma a CaixaBank com una de les entitats de referència en l'operativa financera del club i manté la col·laboració en altres àmbits comercials. Al mateix temps, el compromís permetrà a l'entitat financera desenvolupar, activar i coordinar conjuntament accions innovadores dirigides a jugadors i aficionats.

La Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank, també donarà suport al projecte d'equips de base del Força Lleida a través de l'escola de bàsquet del club, amb l'objectiu de difondre entre els més joves els valors de l'esport. A més, la Fundació "la Caixa" i CaixaBank col·laboren també a l'equip Força Lleida Aspros, integrat per persones amb discapacitat intel·lectual.

Josep Maria Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha posat de manifest "els valors compartits entre l'entitat i el club, com l'esforç, el treball en equip, el talent o la capacitat de superació". Al mateix temps, Josep Maria Gonzàlez ha destacat que "amb aquest patrocini es posa de manifest, una vegada més, el compromís de CaixaBank amb Lleida i tot el seu teixit social i presenta un ampli ventall de possibilitats que ens permetrà continuar explorant nous camps i noves iniciatives conjuntes".

Albert Aliaga destaca la importància que una entitat tan reconeguda i amb prestigi com CaixaBank aposti per la renovació amb el Força Lleida, donat que "reforça la vinculació entre les entitats i ens enforteix mútuament". El president del club ha remarcat que aquest acord "ens dona confiança i senyal que estem fent les coses bé i que tenim el reconeixement d'empreses com ells".
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/216363_caixabankielforcalleidauneixenel-eu-camin-perlatemporada2023-2024-1.htm