logo
Imprimir
04-09-2023 | 17:05hs
•TARRAGONA

CaixaBank obre una línia de finançament per als afectats pel temporal DANA a les Terres de l'Ebre

Josep Mª Gonzàlez, director territorial de Catalunya de CaixaBank, ha destacat el compromís de l'entitat amb les Terres de l'Ebre

CaixaBank ha posat en marxa una línia de finançament especial per a aquelles persones i empreses afectades pel temporal DANA a les Terres de l'Ebre, que ha causat danys importants tant als negocis com als béns personals.

La direcció territorial de CaixaBank a Catalunya ha treballat diligentment per assegurar que els damnificats per les inundacions tinguin accés a aquesta línia de finançament especial. Les oficines de CaixaBank a les Terres de l'Ebre ja estan preparades per gestionar aquestes sol·licituds.

A més, els clients amb assegurances de CaixaBank poden posar-se en contacte amb el telèfon 900 50 50 40 o el 910 300 296 a partir d'avui mateix per iniciar els tràmits relacionats amb els danys soferts.

AgroBank, la branca de negoci de CaixaBank dedicada al sector agroalimentari, ofereix condicions especials de finançament, incloent-hi un període de carència de fins a tres anys, amb l'objectiu d'ajudar aquells agricultors i ramaders que hagin patit pèrdues a causa de les inundacions.

Josep Mª Gonzàlez, director territorial de Catalunya de CaixaBank, ha destacat el compromís de l'entitat amb les Terres de l'Ebre: "Tenim un compromís amb les Terres de l'Ebre. Hem estat i volem continuar estant al costat dels nostres clients que hagin estat afectats per les inclemències meteorològiques per, a través de les millors solucions financeres, ajudar-los en aquests moments difícils i garantir la continuïtat de la seva activitat i els seus negocis."

CaixaBank té una forta presència a les Terres de l'Ebre amb una àmplia xarxa d'oficines i caixers automàtics, i és una entitat de referència per a molts clients en la regió. La seva missió és contribuir al benestar financer dels clients i al progrés de les comunitats on opera, mantenint un compromís amb la responsabilitat social i la proximitat.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/215875_caixabankobreunaliniadefinancamentperal-afectat-peltemporaldanaale-terre-delebre-1.htm