logo
Imprimir
22-08-2023 | 16:29hs
•TURISME

L'Anxova Milionària de l'Escala reparteix un premi de 46.102 euros amb una Quiniela de 14 encerts

Fèlix Pons, responsable de l'administració altempordanesa, celebra aquest èxit, que s'uneix al recent premi repartit pel sorteig del Nen de la Loteria Nacional a principis d'any

L'Anxova Milionària de l'Escala ha fet feliç un afortunat jugador amb un premi excepcional de 46.102 euros gràcies a una Quiniela de 14 encerts corresponent a la segona jornada del campionat de Lliga de futbol de Primera i Segona Divisió. En una cap de setmana de pronòstics, la sort ha somrigut a qui va optimitzar el seu joc amb una aposta condicionada, utilitzant dobles i triples. Aquesta tècnica de pronòstic ha augmentat el premi per sobre dels 44.638 euros dels guanyadors amb apostes simples.

Fèlix Pons, responsable de l'administració altempordanesa, celebra aquest èxit, que s'uneix al recent premi repartit pel sorteig del Nen de la Loteria Nacional a principis d'any. "Aquest any ha començat amb força i alegria. Les bones notícies ens acompanyen, i aquest premi de la Quiniela és un exemple més. Les apostes condicionades són típiques dels qui estudien amb detall les possibilitats, i en aquest cas no sabem qui és l'afortunat. Esperem que gaudeixi d'aquest premi i que segueixi tenint sort", comenta Pons.

L'administració de loteria número 1 de l'Escala, que té una rica història de 37 anys repartint sort, es troba al carrer Enric Serra. En aquest període, ha sigut testimoni de nombrosos premis importants, com el del sorteig del Dia del Pare l'any passat o el Gordo de la Primitiva del 2014. El 2023 no fa sinó afegir més èxits a la seva llarga llista de premis.

El premi de la Quiniela de 14 encerts és un nou exemple de com la sort pot canviar la vida d'un jugador, i l'Anxova Milionària continua sent el centre de les celebracions de la fortuna a l'Escala.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/214900_lanxovamilionariadele-calareparteixunpremide46102euro-ambunaquinielade14encert--1.htm