logo
Imprimir
09-08-2023 | 13:25hs
•BAIX EMPORDà

Música en viu i espectacles per a tots els gustos: Festa Major de Platja d'Aro de l'11 al 15 d'agost

L'entorn de la Plaça del Mil·lenari i la Plaça Major serà l'escenari de gairebé trenta esdeveniments, la majoria dels quals seran gratuïts

Platja d'Aro està a punt de viure una Festa Major espectacular de l'11 al 15 d'agost, amb una àmplia gamma d'activitats a l'aire lliure que ompliran els carrers d'alegria i entreteniment. L'entorn de la Plaça del Mil·lenari i la Plaça Major serà l'escenari de gairebé trenta esdeveniments, la majoria dels quals seran gratuïts. La música, l'animació infantil i la cultura popular seran les grans protagonistes d'aquest esdeveniment, organitzat per la Regidoria de Cultura i Tradicions de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró amb la col·laboració d'entitats locals.

La música serà un dels punts forts de la Festa Major, amb actuacions de diverses bandes i artistes reconeguts. Entre les actuacions destacades es troben Sotrac, Orquestra Maribel, Clima, Lildami, Peix Fregit, Gospel d'Aro i Please, un tribut a U2. La Plaça del Mil·lenari acollirà aquests grans concerts, oferint entreteniment i bona música per a tots els assistents.

La imatge del cartell d'aquest any és el resultat del concurs organitzat per l'Ajuntament, que va comptar amb la participació dels i les alumnes de l'Escola d'Art d'Olot. Pol Bosacoma, estudiant de Gràfica Publicitària, és l'autor de l'obra guanyadora, demostrant una vegada més el gran talent dels joves artistes de la regió.

A més de les actuacions musicals i altres espectacles, la Festa Major també promou valors d'igualtat i seguretat. El Punt Lila-Punt Segur, establert des de l'edició de 2019, serà present a la Plaça del Mil·lenari les nits del 12, 13 i 14 d'agost. Aquest espai busca sensibilitzar contra la violència i les agressions sexistes, promocionar la igualtat i proporcionar un ambient de llibertat i seguretat durant les celebracions.

La implicació de les entitats locals és fonamental per a l'èxit de la Festa Major. Aquest any, diverses d'aquestes entitats gestionaran les barraques amb servei de bar a la Plaça del Mil·lenari. La Federació de Colles de Carnaval serà la pregonera de l'esdeveniment, i altres entitats com l'Associació de Veïns i Veïnes del Ridaura i l'Associació Gospel d'Aro també contribuiran a l'ambient festiu.

Aquesta Festa Major de Platja d'Aro ofereix una oportunitat perfecta per gaudir de la música, les activitats i l'alegria en un entorn de comunitat i convivència. Amb una agenda plena de propostes per a totes les edats, sens dubte serà una experiència inoblidable que capturarà l'esperit festiu de la temporada estival.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/213988_mu-icaenviuie-pectacle-peratot-el-gu-to-fe-tamajordeplatjadarodel11al15dago-t-1.htm