logo
Imprimir
25-07-2023 | 16:16hs
•VILLE DE PERPIGNAN

Uns 850 joves italians fan escala a Perpinyà en ruta cap a la Jornada Mundial de la Joventut al costat del Papa

Els equips del Municipi van preparar una càlida benvinguda que els va permetre descobrir la bonica ciutat i descansar-hi

Aquest dimarts 25 de juliol, uns 850 joves italians es van aturar a Perpinyà, en camí de la Jornada Mundial de la Joventut, amb motiu de la qual es preparen per trobar-se amb joves de tot el món, al costat del Papa Francesc, a Portugal.

Procedents d'Itàlia, de les diòcesis de Perugia, Terni, Spoleto, Assís-Foligno, Todi-Orvieto i de la ciutat de Castello-Fubbio, van ser rebuts al poliesportiu de Perpinyà per l'alcalde Louis Aliot, l'obisbe de Perpinyà-Elne, mossèn Thierry Scherrer, així com pels seus equips.

En una mostra d'alegria i unitat, es van trobar a la tarda a la Catedral de Sant Joan Baptista per celebrar-hi una Missa, tots units al cor del seu camí cap a la Jornada Mundial de la Joventut.

Els equips del Municipi van preparar una càlida benvinguda que els va permetre descobrir la bonica ciutat i descansar-hi, de cara a l'esdeveniment esperat al qual també s'uniran 37 joves de Perpinyà, que partiran a la seva tornada en uns dies.

La visita d'aquests joves italians omple de vida i energia la ciutat de Perpinyà, i és una gran oportunitat per compartir valors i experiències amb altres cultures i procedències.

L'Ajuntament de Perpinyà desitja als joves una experiència inoblidable a la Jornada Mundial de la Joventut, i espera que la seva estada a la nostra ciutat sigui plena d'emocions i moments especials. Amb aquest esdeveniment, aspirem a una unió més profunda com a joventut del món sencer, amb l'esperança de construir un futur més solidari i fratern en la diversitat.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/212656_un-850jove-italian-fane-calaaperpinyaenrutacapalajornadamundialdelajoventutalco-tatdelpapa-1.htm