logo
Imprimir
19-07-2023 | 16:02hs
•+ NOTíCIES

Miquel Noguer reelegit president de la Diputació de Girona per a un nou mandat de quatre anys

L'acte de constitució de la nova Diputació de Girona ha comptat amb la presència d'importants personalitats i representants institucionals

En el ple extraordinari de constitució de la nova corporació, Miquel Noguer ha estat reelegit president de la Diputació de Girona per a un nou mandat de quatre anys. Amb el suport de 20 dels 27 diputats i diputades, Noguer ha estat escollit en primera votació.

Un president amb una llarga trajectòria política i experiència en la gestió municipal

Miquel Noguer, nascut a Mieres, comença el seu quart mandat com a president de la Diputació de Girona. Amb una extensa trajectòria política, Noguer ha ocupat diversos càrrecs importants en l'àmbit local, com ara l'alcaldia de Banyoles i la presidència del Consell Comarcal de la Garrotxa. Des del 2018, exerceix el càrrec de president de la Diputació de Girona.

El suport de diverses formacions polítiques per a la seva reelecció

La reelecció de Miquel Noguer com a president de la Diputació de Girona ha comptat amb el suport de diverses formacions polítiques, incloent-hi Junts per Catalunya, ERC, Tots per l'Empordà i Independents de la Selva. Amb aquesta majoria absoluta, Noguer continuarà liderant la institució i treballant pel desenvolupament i el progrés dels 221 municipis de la demarcació.

Un discurs de compromís i col·laboració amb tots els municipis

En el seu discurs després de prendre possessió, Miquel Noguer ha destacat el paper essencial de la Diputació de Girona com a "ajuntament d'ajuntaments", i ha expressat el seu compromís en treballar perquè cap municipi quedi enrere. Ha fet una crida a buscar l'acord i la coincidència en l'abordatge dels reptes actuals i ha manifestat la seva determinació en treballar per aconseguir grans consensos en qüestions identitàries per a la demarcació.

Presència d'importants personalitats i representants institucionals

L'acte de constitució de la nova Diputació de Girona ha comptat amb la presència d'importants personalitats i representants institucionals. Expressosidents de la Diputació, diputats i diputades en mandats anteriors, delegats de govern, diputats al Congrés i al Parlament de Catalunya, així com alcaldes i alcaldesses de les comarques gironines han assistit a l'esdeveniment.

La nova Diputació de Girona està ja en marxa

Amb la presa de possessió dels diputats i diputades, la nova Diputació de Girona ha quedat constituïda. En els propers dies, es realitzarà un ple extraordinari per aprovar el cartipàs i els nomenaments dels vicepresidents, així com els integrants de la Junta de Govern i les comissions informatives. Amb aquesta nova composició, la Diputació de Girona encara un nou període de treball en favor dels interessos de la demarcació.

 

Junts per Catalunya (10 diputats) 
Esquerra Republicana de Catalunya, ERC (8 diputats) 
Partit dels Socialistes de Catalunya, PSC (5 diputats) 
Candidatura d’Unitat Popular, CUP (2 diputats) 
Tots per l’Empordà (1 diputat) 
Independents de la Selva (1 diputat) 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/212027_miquelnoguerreelegitpre-identdeladiputaciodegironaperaunnoumandatdequatreany--2.htm