logo
Imprimir
18-07-2023 | 15:14hs
•POLíTICA

Vox demana la dissolució dels consells comarcals al ple del de l'Alt Empordà

Mulleras argumenta que hi ha una duplicitat de funcions amb altres administracions

El representant de Vox al Consell Comarcal de l'Alt Empordà i regidor per Roses, Ignasi Mulleras, demana la dissolució de tots els consells comarcals catalans. Mulleras ho va plantejar ahir en el seu discurs en prendre possessió com a conseller comarcal.

Mulleras argumenta que aquests ens suposen "una duplicació de funcions, especialment administratives, que ja podrien ser realitzades per altres institucions com els ajuntaments i les diputacions".

"Aquesta situació implica un gran cost per als ciutadans", va criticar Mulleras, assegurant que en moments de crisi cal "eliminar feines duplicades que poden ser portades a cap per altres organismes".

El representant de Vox, que també és el candidat a les eleccions de diumenge, va assegurar que la formació forma part del consell per participar "en igualtat de condicions amb tots els partits polítics", ja que actualment "estan a la primera divisió política" i han guanyat representació en el consell.

Badosa, nou president

Ahir es va formalitzar la constitució de la nova corporació comarcal amb Agustí Badosa com a nou president. El ple estarà format per 33 consellers, fruit dels últims comicis municipals: 13 de Junts, 11 d'ERC, 4 del PSC, 3 de Tots per l'Empordà, 1 de Vox i 1 d'Amunt.

En finalitzar la constitució del consell comarcal, es va realitzar una foto de família a l'exterior, però Ignasi Mulleras no va formar part d'aquesta imatge de grup.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/211893_voxdemanaladi-oluciodel-con-ell-comarcal-alpledeldelaltemporda-2.htm