logo
Imprimir
12-07-2023 | 14:55hs
•BAIX EMPORDà

L'IDILIC Festival trasllada la seva edició del 2023 de Platja d'Aro a Sant Feliu de Guíxols

Després de diverses sol·licituds d'informes tècnics, es va constatar que tots els informes, a excepció dels Bombers, eren negatius

L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró emet un comunicat oficial en relació amb el trasllat de l'IDILIC Festival 2023 de Platja d'Aro a Sant Feliu de Guíxols. El festival, que inicialment havia estat acordat per celebrar-se a Platja d'Aro a finals de juny, s'ha vist obligat a canviar de localització.

Des de l'estiu de 2022, l'empresa promotora de l'IDILIC Festival, Here Comes The Sound SL, va establir els primers contactes amb l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró per organitzar l'esdeveniment a la costa brava. La proposta va rebre un suport favorable tant dels grups municipals com de l'empresariat local, ja que es considerava una oportunitat per al municipi, tant en termes culturals com en el foment de l'activitat turística local.

Es van iniciar diverses reunions de treball entre els equips tècnics de l'IDILIC Festival i l'Ajuntament, durant les quals es va mostrar el suport del consistori amb una modificació de crèdit del Pressupost Anual destinada a patrocinar l'esdeveniment amb 40.000 euros. No obstant això, es van expressar dubtes amb relació al canvi de dates proposat per l'organització, que traslladava el festival a finals de juliol, durant una època de gran afluència turística a la ciutat.

Després de diverses sol·licituds d'informes tècnics, es va constatar que tots els informes, a excepció dels Bombers, eren negatius. Aquesta situació va portar a l'Ajuntament a denegar la llicència d'activitat extraordinària i a comunicar-ho a la promotora. Tot i els recursos presentats per la promotora, l'Ajuntament va mantenir la seva decisió basada en els informes negatius.

L'Ajuntament lamenta que el projecte tècnic de l'IDILIC Festival hagi impossibilitat la seva celebració al municipi. No obstant això, agraïm a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols la seva disposició a acollir l'esdeveniment al Guíxols Arena, un espai destinat a aquests tipus d'esdeveniments. L'Ajuntament continuarà treballant per oferir propostes de qualitat als residents, visitants i turistes, sempre en les millors condicions possibles.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/211321_lidilicfe-tivaltra-lladala-evaediciodel2023deplatjadaroa-antfeliudeguixol--2.htm