logo
Imprimir
11-07-2023 | 13:15hs
•CATALUNYA

La cervesa negra de Wine Palace, reconeguda en àmbit internacional

La beguda, Aires de Tramuntana Negra, ha estat premiada amb la Medalla d’Or durant el Barcelona Beer Challenge d’enguany

La cervesa de la companyia empordanesa Wine Palace, Aires de Tramuntana Negra, ha estat guardonada amb la Medalla d’Or al Barcelona Beer Challenge, un concurs internacional que enguany ha celebrat la seva vuitena edició amb l’objectiu concís de situar la cervesa de qualitat en un nou esgraó de reconeixement i visibilitat.

La beguda premiada forma part de la categoria Porter -i la subcategoria American Porter- i està formada per Maltes Pale Ale, xocolata, caramel i torrades i flocs de civada. La cervesa (40 IBUS i 6% de graduació alcohòlica) es presenta amb un envàs de 33 cl i la seva temperatura de servei recomanada és d’entre 8 i 10 graus. 

El jurat valora el “color negre amb rivets caoba, amb lleu formació d’escuma cremosa”, això com “l’aroma golós a caramel, xocolata, fumats i fruits secs”. “En boca és densa i de sabor molt equilibrat, amb notes a cafè, pa torrat i caramel i un final lleugerament dolç amb records a toffee”, puntualitza la valoració.

Un concurs en auge

El premi de la cervesa de Wine Palace és especialment meritori si es té en compte l’apogeu d’aquest certamen. En aquest sentit, només fa falta observar les dades de l’edició de l’any passat per entendre el seu creixement: en concret, es van batre rècords de participació amb 215 cerveseres i un total de 1.315 cerveses d’una quinzena de països. Els guardons els decideix un jurat amb formació, titulació i una capacitat específica, la qual cosa dota d’un reconeixement professional les begudes premiades.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/211185_lacerve-anegradewinepalacereconegudaenambitinternacional-1.htm