logo
Imprimir
02-07-2023 | 20:44hs
•ALT EMPORDà

Satisfacció a Wine Palace pels 'molt bons resultats' de la Mostra del Vi de l'Empordà

La companyia destaca l'afluència de públic i l'auge de l'interès per l'enologia

La companyia empordanesa Wine Palace valora "molt positivament" la 37a edició de la Mostra del Vi de l'Empordà que s'ha celebrat des de dijous a la Rambla de Figueres. Un any més, ha estat present a la cita, que tanca "amb molt bons resultats en general".

Des de Wine Palace destaquen tant l'afluència de visitants com l'interès d'aquests pel món del vi. "El fet que coincideixi amb una de les festes locals i hi hagi activitats i concerts, ha fet que hi hagi més afluència", expliquen sobre la coincidència amb Sant Pere.

Remarquen, això sí, que "tot i l'ambient festiu de la fira, al nostre espai botiga hem notat que en cada edició hi ha més interès pel món del vi i coneixement del producte".

I és que, igual que a totes les botigues Wine Palace hi ha sommeliers per assessorar el client, a la fira passa el mateix. "Això fa que puguem donar un molt bon servei al client, que ho valori i quedi satisfet amb la seva compra, que és el nostre objectiu", diuen.

L'espai de botiga de la companyia especialitzada en vins i destil·lats era un dels dinou expositors d'enguany, entre els quals hi havia onze cellers de la DO Empordà, estands d'alimentació i institucionals, tots a la Rambla de Figueres.

Com és habitual, la cadena empordanesa, amb punts de venda arreu del país, ha aprofitat la Mostra del Vi de l'Empordà per vendre els vins dels cellers empordanesos presents, però també per donar-se a conèixer i arribar a nous públics.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/210333_-ati-faccioawinepalacepel-moltbon-re-ultat-delamo-tradelvidelemporda-1.htm