logo
Imprimir
16-06-2023 | 13:41hs
•CULTURA

El PP denuncia a la Junta Electoral la pancarta d' 'Amnistia i llibertat' de l'Ajuntament de Figueres

Els populars critiquen que Lladó "ha volgut deixar empremta fins a l'últim moment, passant el testimoni de la seva radicalitat independentista al seu successor"

El Partit Popular ha denunciat a la Junta Electoral la pancarta "Amnistia i llibertat" de l'Ajuntament de Figueres. Els populars critiquen que l'alcaldessa en funcions, Agnès Lladó, "ha volgut deixar empremta fins a l'últim moment, passant el testimoni de la seva radicalitat independentista al seu successor" i per això demanen la retirada de la pancarta que penja al balcó del consistori des de fa uns deu dies.

El partit considera que la col·locació de la pancarta "és contrària a la normativa electoral i també ataca els principis de molts ciutadans, ja que l'Ajuntament és la casa comuna de tots els figuerencs".

"L'Ajuntament és un cos administratiu de la cosa pública del territori. Per tant, ha de guardar neutralitat per respecte a totes les sensibilitats polítiques que estan representades al consistori, i no només en període electoral, sinó sempre", remarquen.

"Hi ha un principi de legalitat que cal respectar, si no l'edifici cau", conclouen.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/208854_elppdenunciaalajuntaelectorallapancartadamni-tiaillibertatdelajuntamentdefiguere--1.htm