logo
Imprimir
14-06-2023 | 13:01hs
•POLíTICA

Junts per Catalunya s'ofereix per a la creació d'un govern estable per Palamós i Sant Joan

La formació política de Junts per Catalunya es posa a disposició per aconseguir un poble net, segur, ben ordenat i amb oportunitats per a tothom

En les darreres setmanes, el comitè negociador de Junts per Catalunya ha mantingut reunions amb les diferents formacions polítiques representades a l'Ajuntament de Palamós. L'objectiu d'aquestes trobades ha estat tractar temes rellevants per a la constitució d'un govern fort i establir un pla de Mandat revisable que contribueixi al creixement econòmic de Palamós i Sant Joan, així com a la millora de la qualitat de vida dels seus ciutadans, sense oblidar el manteniment dels barris del municipi.

La formació política de Junts per Catalunya es posa a disposició per aconseguir un poble net, segur, ben ordenat i amb oportunitats per a tothom. L'objectiu és evitar la dependència d'un govern inestable o minoritari, com la proposta que s'ha fet pública aquest cap de setmana.

Per al grup de Junts per Catalunya, és imprescindible treballar amb la implicació de tot el govern, especialment en àrees que permeten accions immediates com són la seguretat, la promoció econòmica i turística, la cultura i els serveis econòmics. Aquests àmbits han estat objecte d'atenció destacada per part de Junts per Catalunya durant la campanya electoral i els quatre anys de legislatura.

"Estem convençuts que, amb l'entesa de les forces polítiques presents al plenari municipal, podem fer realitat aquest govern estable que la ciutadania ha reclamat a les urnes. Tenim sectors molt afectats per la COVID-19 i l'augment de la inflació, com el comerç i el turisme, i és imprescindible donar-los suport", afirma Raimon Trujillo Coris, Blanca Suquet Fornós i Josep Santamaria Comes, els tres regidors de Junts per Catalunya que van ser elegits a les eleccions del 28 de maig.

Amb aquesta proposta, Junts per Catalunya anima a les forces polítiques que se sentin cridades aquesta iniciativa a reunir-se i treballar conjuntament des de la generositat, la confiança i la vocació de millorar Palamós i Sant Joan. És el moment de fer possible aquest govern estabilitzador que reflecteixi les necessitats i les aspiracions de la ciutadania local.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/208611_junt-percatalunya-ofereixperalacreaciodungoverne-tableperpalamo-i-antjoan-1.htm