logo
Imprimir
26-05-2023 | 22:56hs
•POLíTICA

Junts per Catalunya demana el vot per 'canviar Palamós i Sant Joan d'acord amb el segle XXI'

Trujillo afirma que el municipi "necessita un canvi sabent escoltar per transformar allò que ens preocupa i necessiten"

Junts per Catalunya demana el vot a la ciutadania aquest diumenge per "canviar Palamós i Sant Joan d'acord amb el segle XXI". La formació de Raimon Trujillo tanca la campanya electoral reivindicant que el municipi "necessita un canvi sabent escoltar per transformar allò que ens preocupa i necessiten".

"Crec en la política com la manera de millorar la vida dels nostres veïns i veïnes i per fer-ho estic convençut que cal vocació i dedicació durant uns anys de la nostra vida", assenyala l'alcaldable de Junts, que promet centrar-se "en la comunitat en conjunt". 

"Pensem treballar tenint en compte totes les persones, entitats, comerciants, empreses i institucions", diu.

"Palamós necessita un canvi amb il·lusió i aquest canvi el representem l'equip de Junts per Catalunya, un equip cohesionat, transversal en ideologia i en edat. Som l'equilibri en experiència i joventut que necessita el nostre municipi per planificar la pròxima dècada", continua el vídeo, que alterna imatges de treball de la candidatura amb d'altres recorrent espais emblemàtics municipi com el port.

"Venim a treballar pels altres, per un poble net, ordenat i segur amb oportunitats per a tothom", conclou Trujillo, demanant el vot per Junts aquest diumenge.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/206738_junt-percatalunyademanaelvotpercanviarpalamo-i-antjoandacordambel-eglexxi-1.htm