logo
Imprimir
26-05-2023 | 22:42hs
•POLíTICA

Cs demana el vot a Castelló i Empuriabrava per evitar que nacionalisme segueixi al govern

Fernández anima la ciutadania a "votar en massa" diumenge

Ciutadans demana el vot a Castelló d'Empúries i Empuriabrava per evitar que el nacionalisme es mantingui al govern municipal. El candidat de Cs, Fernando Fernández, ha instat els veïns a "sortir a votar en massa" diumenge perquè "no podem seguir quatre anys més amb aquests partits nacionalistes al govern".

 "Creieu que miraran per tots?", es pregunta, assegurant que "només heu de veure la façana de la biblioteca, on passen els nostres fills, ni aquest espai respecten". 

"Que no us enganyin els nous partits, malgrat les persones que el formen. A Ciutadans de Castelló d'Empúries-Empuriabrava no hi ha cap representant a la nostra llista que sigui independentista, no es pot dir el mateix dels altres partits", critica.

"El PSC i Podem ja sabeu per on aniran, ho estem veient cada dia, de manera que més del mateix i del partit que diu que no ho veu clar, és tot al contrari, ho tenen ben clar, amb qui pactaran i per qui governaran, estan a un altre nivell", lamenta la formació taronja, assegurant que "si no tens vaixell i grans propietats amb ells continuaràs igual".

"Els partits de dreta disgregaran el vot útil, per la qual cosa només us queda una opció, votar Ciutadans de Castelló d'Empúries – Empuriabrava", insisteix el partit, que es defineix com "l'opció de les famílies, dels joves, dels grans" perquè "som ciutadans normals, no polítics, al costat dels nostres veïns".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/206737_c-demanaelvotaca-telloiempuriabravaperevitarquenacionali-me-egueixialgovern-1.htm